Az 5. héten mennyire normális, hogy 2x-esére dagad este a
bokám?
Figyelt kérdés
Tegnap este fordult elő először, kb. félóra alatt nagyon megdagadt a bokám, ijesztő látvány volt. Dokihoz még csak mához egy hétre megyek, de számításaim szerint az 5. héten vagyok.
Tudom, hogy a terhesség alatt ez gyakori tünet, de én úgy tudom, hogy jóval később kellene jelentkeznie, nem?
Lehet amiatt volt, hogy délután és este ültem egy keményebb széken?
Ja és még annyit, hogy éjszakára tettem alá egy nagyobb párnát, felpolcoltam és reggelre teljesen el is múlt!
2014. jún. 12. 09:51
2/8 anonim válasza:
Mindenképpen szólj róla a dokinak, mert amellett hogy kellemetlen, a terhesség alatti magas vérnyomással is szoros összefüggésben van, pláne ha ilyen korán jelentkezett.
Persze mindenkinek más, de nekem csak a 36. héten kezdődött.
38 hkm
2014. jún. 12. 09:52
3/8 A kérdező kommentje:
Mértünk vérnyomást tegnap, igaz délelőtt, de 110/60 volt, amit én alacsonynak mondanék...
2014. jún. 12. 09:56
4/8 anonim válasza:
Nem normális, főleg nem korai szakaszban. Nagyon sokat sétálj és rengeteg folyadékot igyál, ha lefekszel a lábad támaszd alá, hogy magasabban legyen.
2014. jún. 12. 10:03
5/8 A kérdező kommentje:
Lehet azért volt, mert tegnap kicsit kevesebbet mozogtam, de a nagy melegben nem nagyon van kedve az embernek kimászkálni, de akkor majd rákapcsolok kicsit a mozgásra, sétára. :)
Köszönöm, hogy írtatok!
2014. jún. 12. 10:13
6/8 anonim válasza:
Igyál több folyadékot, sétálj, polcold fel a lábaid. Nagyon korai ha vizesedésről van szó. Én a 26. hétben vagyok és most dagadnak fel estére a lábaim, kezem és még ez is korai szerintem. Ja és csökkentsd a só használatát.
2014. jún. 12. 11:45
7/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, a kezeim is zsibbadtak, meg picit meg is dagadtak, a karikagyűrűm bevágott... : /
2014. jún. 12. 12:15
8/8 anonim válasza:
Ez az 5. héten még nagyon korai, ha meleg van akkor is, szólj a dokinak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!