Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az 5. héten mennyire normális,...

Az 5. héten mennyire normális, hogy 2x-esére dagad este a bokám?

Figyelt kérdés

Tegnap este fordult elő először, kb. félóra alatt nagyon megdagadt a bokám, ijesztő látvány volt. Dokihoz még csak mához egy hétre megyek, de számításaim szerint az 5. héten vagyok.

Tudom, hogy a terhesség alatt ez gyakori tünet, de én úgy tudom, hogy jóval később kellene jelentkeznie, nem?

Lehet amiatt volt, hogy délután és este ültem egy keményebb széken?

2014. jún. 12. 09:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és még annyit, hogy éjszakára tettem alá egy nagyobb párnát, felpolcoltam és reggelre teljesen el is múlt!
2014. jún. 12. 09:51
 2/8 anonim ***** válasza:

Mindenképpen szólj róla a dokinak, mert amellett hogy kellemetlen, a terhesség alatti magas vérnyomással is szoros összefüggésben van, pláne ha ilyen korán jelentkezett.

Persze mindenkinek más, de nekem csak a 36. héten kezdődött.

38 hkm

2014. jún. 12. 09:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Mértünk vérnyomást tegnap, igaz délelőtt, de 110/60 volt, amit én alacsonynak mondanék...
2014. jún. 12. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem normális, főleg nem korai szakaszban. Nagyon sokat sétálj és rengeteg folyadékot igyál, ha lefekszel a lábad támaszd alá, hogy magasabban legyen.
2014. jún. 12. 10:03
 5/8 A kérdező kommentje:

Lehet azért volt, mert tegnap kicsit kevesebbet mozogtam, de a nagy melegben nem nagyon van kedve az embernek kimászkálni, de akkor majd rákapcsolok kicsit a mozgásra, sétára. :)

Köszönöm, hogy írtatok!

2014. jún. 12. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
Igyál több folyadékot, sétálj, polcold fel a lábaid. Nagyon korai ha vizesedésről van szó. Én a 26. hétben vagyok és most dagadnak fel estére a lábaim, kezem és még ez is korai szerintem. Ja és csökkentsd a só használatát.
2014. jún. 12. 11:45
 7/8 A kérdező kommentje:
Ja igen, a kezeim is zsibbadtak, meg picit meg is dagadtak, a karikagyűrűm bevágott... : /
2014. jún. 12. 12:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez az 5. héten még nagyon korai, ha meleg van akkor is, szólj a dokinak.
2014. jún. 13. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!