26 hetesen normális, hogy ahogy lefekszem este elkezd nagyon fájni a szeméremcsontom?
Én arra gondolok h a baba nyom egy ideget egy bizonyos pozban és attol fáj.
De sztem csak akk nyugszol meg ha ezt orvostol kérdezed :))
Regen azt mondtam volna hogy nincs gond. De hallottam egy szorit hogy szules kozben az anyuka mondta hogy faj a szemerem csontja es azonnali csaszart csinaltak. Valamiert azt nem szabadott hogy erezze. Persze boztosan mashogy van ez a terhesseg alatt. Dee en felhivnam a dokimat!!
Nem ijesztgeteabol irom ezt! Es amugy nem vagyok paramami!!
Nyugodtan kérdezd meg a dokidat, de nekem már hónapok óta nagyon fáj, minden este... alig bírok mozogni... és én is szóltam a dokimnak, de ő csak annyit mondott, hogy mozogjak, tornázzak, ami amúgy tényleg bevált, csak sajnos időközben változtak a dolgok, így már nem tornázhatok...
Egyébként én is így vagyok mint Te, hogy este, ha lefekszek nagyon fáj, viszont ha éjszaka kelek, már nem érzem...
Szóval én azzal tudnám ezt magyarázni, hogy elfáradunk estére, és ott a lenti dolgok, is (nekem minél többet mozgok, sétálok egy nap annál jobban fáj este..) megpihenünk és akkor fáj nagyon, de ahogy alszol pár órát, máris jobb, mivel nem terheled tovább...
Sok ilyen kérdés volt egyébként itt is, és sok kismamának elmúlt egy idő után ez a fájdalom...
Nos én nem vagyok erre jó példa...
29 hkm
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Kedden megyek dokihoz, akkor mindenképp fogom neki mondani. Igazából már a 20. hét körül kezdett el fájni, akkor mondtam is a védőnőnek, Ő csak annyit kérdezett, hogy bárhogy fekszem, mindenhogy fáj? Akkor még nem.
Azóta meg sokkal jobban! :S Remélem, hogy nincs baj!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!