2 hete nem jött meg, lehetséges, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
2 hete nem jött meg a menstruációm, amúgy is mindig rendszertelen volt, elő is fordult ilyen fokú késés, de akkor nem volt párom, így nem aggódtam. Államvizsgám 1 hét múlva lesz, így ideges is vagyok, bölcsességfogam miatt 2,5 hétig folyamatosan gyógyszereket szedtem ( Algoflex forte, algopyrin, aspirin, cataflam csepp, apranax), párommal mindig védekezünk, a gumi nem szakadt el, nem csúszott le. Plusz stressz pedig az emiatti aggódás.
21/L
2014. jún. 10. 13:19
2/5 anonim válasza:
ha rendesen védekeztetek nem valószinű a terhesség, de mindneképp csinálj egy tesztet az a biztos.
3/5 anonim válasza:
Lehetséges a terhesség nyilván, bár a leírtak alapján mégsem gondolnám, hogy az vagy.
Egy tesztet érdemes végezni mindenképpen!
4/5 anonim válasza:
Igen, lehet hogy terhes vagy, mivel 2 hetet késik, de lehet hogy nem vagy, egy teszt már biztosra megmondja, mindenképp vegyél.
5/5 anonim válasza:
sterssztől és a gyógyszerektől, a melegtől is késhet, de vegyél egy tesztet az a biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!