Barátnőm 7 hetes terhes és napi egy cigit elszív. Nagyon ideges és csak az nyugtatja meg. Aggódik, hogy talán beleszólt nagyon a fejlődésbe és elmegy neki. Lehetséges?
én ezzel a módszerrel szoktam le, 2 évvel ezelőtt, amikor elvesztettem a munkám és nem volt rá pénzem:
már holnap fogjon bele és tartsa be az ott leírtakat.
a légzés nagyon sokat segít ha feszült.
a dohányzás hirtelen elhagyása is káros lehet, de ha tényleg csak egy szálat szív, akkor már nincs szó arról hogy hirtelen vonna meg a szervezetétől nagy mennyiségű nikotint. Szóval emögé kár bújni, igenis tegye le, oxigén hiányos állapotot okozhat a babának ami rendellenességekhez vezet.
ennél sokkal nagyobb dolgokról kell majd lemondania ha megszületik a baba. legyen ezen túl addigra, és boldog lesz, hogy egy teherrel kevesebb. Semmi jobb érzés nincs annál, hogy már nem kell azon izgulnod hogy cigizel e vagy sem :) tudom, én is végigcsináltam.
Csak az nyugtatja meg, ha cigizik? De közben meg aggódik amiatt, hogy cigizik? Mivaaaaannnn?????
Te ugye nem, cigile mellette? merrtt ha létja, h te szívod, akkor persze, h neki se könnyű. Rágó, nyugtató tea, foglalja el a kezét valamivel, keressen valami hobbit, ami megnyugtatja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!