Ki mikortól vette észre hogy terhes?
Figyelt kérdés
a cicitek mikortól változott meg,vagy fájt?hanyadik héttől?2014. ápr. 9. 14:03
1/5 anonim válasza:
5 hetes voltam, mikor kiderült. Akkor már éreztem egy kis mellfeszülést, nem volt olyan vészes, fájt, de elviselhető volt. Most vagyok 10 hetes, és a melltartót nem tudom levenni, annyira fáj. Még éjjel is melltartóban kell aludnom. Te milyen idős terhes vagy?
2/5 anonim válasza:
szia, én 4+2 naposan tudtam meg. nagyon minimális mell feszülés, vagy inkább úgy mondanám hogy éreztem hogy vannak :) azt ez hamar elmúlt, pár hét. utána meg most is csak a mellbimbóim érzékenyek. és kb ennyi tünetem is volt eddig a terhesség alatt egy két kósza émelygés mellett és a fáradékonyság mellett. kb 15 hetesen kezdett el látszani a pocakom, most már muszáj a kismama nadrág mert más nem jön fel rám. 22hetes leszek.
3/5 anonim válasza:
Január 3.ára azaz 28napra vártam a menstruációm de nem jött ,így rögtön 3.a reggel teszteltem :-) Mell feszülésre nem emlékszem :(legszebb szülinapi ajándékom volt ! 7hónapos fiú anyukája!
4/5 anonim válasza:
6 hetesen tudtam meg a rosszullétekből :) A ciciváltozást passzolom, nem vettem észre az elején (se) mellfeszülést.
5/5 anonim válasza:
Én csak sejtettem, hogy valami nincs rendben, mert nem jött meg a havim, pedig nekem mindig napra pontos volt. Telnek a napok, hetek és még mindig nem jött meg.
4 hét után hazajöttem Németországból és mondtam a páromnak, hogy csináljunk egy tesztet. Akkor megjelent a két csík :)
A mellem kb az 5. héten kezdett növekedni, de nem fájt. Egyébként sem fájt eddig sem szerencsére :)
28 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!