Csak1csajszi kérdése:
Biztos, hogy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Ma reggel csináltam két tesztet, mindegyik teszt pozitív lett. Tévedhet mindkettő, vagy biztos, hogy terhes vagyok? Jövőhéten megyek orvoshoz.2014. ápr. 9. 07:44
1/15 anonim válasza:
ha mind kér teszt pozi akkor tuti az vagy :) grat nekem 8 napja késik még nem mertem csinálni tesztet :)
2/15 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Nem terveztük, úgyhogy nagyon meglepődtünk, márciusi menzeszem kimaradt, 22-e fele kellett volna megjönnie, de csak tegnap vettem tesztet, mert azt hittem,hogy csak késik, de már nagyon sokaltam. Igaz, volt már jel is, nagyon-nagyon sokat pisilek! :D
2014. ápr. 9. 07:58
3/15 anonim válasza:
:) nekem hányingerem van nagyon meg munkahelyen is szédülök meg ilyenek :) pisilni nem pisilek annyit ... meg mellem fáj nagyon lehet ma csinálnom kéne tesztet nekem is :) nagyon összevagyok zavarodva .. majd ird meg hogy doki mit mondott és télleg nagyon gratulálok
4/15 A kérdező kommentje:
Tegnap nekem is hányingerem volt, meg most is, de lehet csak az izgalomtól van! :D Megírom :) Szerintem csinálj tesztet Te is, drukkolok Neked, és írd meg mindenképpen, hogy pozi lett-e :)))
2014. ápr. 9. 08:09
6/15 anonim válasza:
De jó :) irigy vagyok! Gratulálok nektek! :)
7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom elhinni!Folyamatosan meg kell néznem a telefonomon a képet, hogy tényleg pozitív volt??!!
2014. ápr. 9. 08:47
8/15 anonim válasza:
Szia!igen terhes vagy!!gratulálok!én 2.-án (nemvárt napján) csak úgy csináltam egy tesztet és pozi lett!nem számítottam rá mert csa 1x voltunk úgy együtt és most beszéltük meg hogy várunk mèg egy picit.erre terhes vagyol de annyira örültünk hogy még most is alig tudjuk fel fogni.pedig kistesó lesz a lányunk 14 hónapos.holnap megyek orvoshoz kiváncsi vagyok hány hetes a pici.te már biztos a szívhangját is hallani fogod!!szívből gratulálok!!
9/15 anonim válasza:
Tényleg pozitív! :) párodnak elmondtad már? :) jajj olyan jó ilyet olvasni! :)
10/15 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!! Igen, tudja, együtt csináltuk meg a tesztet. :)
2014. ápr. 9. 09:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!