Eva0822 kérdése:
Ha minden igaz 5 hetes és 3 napos terhes vagyok mert junius 26-án volt utoljára menszeszem. Csináltam tesztet de nem tudom hogy biztos e?
Figyelt kérdés
A teszt csik negativ része erosebb de lathato hogy két csik van a teszten .. Junius elejen hánytam egyszer azota semmi.. Cigizek de nem érzem jol magam amikor szivom..Sajnos a babat nem tartom meg .. Ilyenkor mit éreznek az 5 dik héten és a 6 hetes terhes?2013. aug. 3. 18:15
1/7 anonim válasza:
Ha két csík van a teszten, akkor terhes vagy.
Ha nem akarsz gyereket, akkor védekezni kellene. Remélem most már megtanulod, ha eddig nem sikerült.
2/7 anonim válasza:
ha két csík van, akkor pozitív, tehát terhes vagy.
nekem a 6. héten kezdődtek a rosszullétek, mellfeszülés, hányás, hányinger, szagoktól undorodás.
tölts fel egy képet a tesztről, több szem többet lát.
vagy pedig csinálj egy újat, egy másik fajtát. nem tudom hány naposak a ciklusaid, de ha minden igaz ilyenkorra már délutáni vizeletből is ki lehet mutatni a terhességet.
3/7 A kérdező kommentje:
28 napos ... de mar reg meg kelet volna jonni e sot juni 26 an volt utolso menszeszem
2013. aug. 3. 21:49
4/7 A kérdező kommentje:
normal ciklus 28 es 5 napig szokot tartani
2013. aug. 3. 21:50
5/7 Milagros válasza:
Biztos, hogy az vagy. Ha nem tartod meg, ne tudd meg mit fogsz at elni! Jobb lett vna vedekezni:S !!! Semmi esely ra, h meg tartod ? :S
6/7 A kérdező kommentje:
Nem sajnos ... én megtartanám ha lehetne .. de az elozo parom nem akar semmibe segiteni.. most masal vagyok egyut o tudta h terhes lehetek meg sejtette csak ram nezet aztan vágta nem reg jottem vele ossze de nem szeretne másnak a gyerekét
2013. aug. 4. 23:04
7/7 Milagros válasza:
Ha meg engedsz, egy jo tanacsot! Aki igazan szeret, az a gyerekedet is elfogadja, es szereti. Aki nem szeret szivbol, annak a gyereked sem lesz a gyereke. Meg ertem azt is, ha nem szeretned meg tartani ilyen helyzetben, hogy nem vagy egyutt az apukaval , es meg plusz ami gondolom a hatterben van, de kerlek ne azert tedd meg ezt a legeslegroszabb dontest, mert epp akivel most egyutt vagy , es kitudja meddig, nem akarja mas gyereket, ami egyebkent a tied, beloled van, es meg meg sem szuletett, nem ugy van, hogy ugy jottok ossze, hogy mar 10 eves, es akkor is mi van? Csak a primit emberek gondolkodnak igy, h gyerekkel nem kell a no, sajnalom ha meg bantottalak, ne haragudj kerlek, de gondold at ezerszer, ha errol szol tobb szazalekban, h a mostani parod nem fogadna el A TE GYEREKEDET. Meg egyszer bocsi !!! Nem roszbol irtam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!