Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha 9 hetes és 4 napos terhes...

Ha 9 hetes és 4 napos terhes vagyok, akkor az már a 10. hét, ugye? :-)

Figyelt kérdés
tehát, ha az első kötelező UH-ra kell mennem, akkor 10 hetes 1 naptól már mehetek, mert elvileg az már a 11. hét?
2013. júl. 28. 19:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt úgy momdják, hogy a 10. hétben vagy. De be nem töltött.

Én 31+2 vagyok, tehát a 32. hétben, de be nem töltött.

Uh-ra betöltött 10. Héten menj:-)

2013. júl. 28. 19:33
 2/4 anonim ***** válasza:

ahogy az első írja. mint a kornál, ha tegnap volt a 26. szülinapod, akkor már a 27.-ben jársz, de még nem vagy annyi!:)

ha 10 hetesen kell menned UH-ra, az 3 nap múlva lehet először, akkor leszel 10+0

2013. júl. 28. 21:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Az Uh-okra mindig a betöltött héten kell menni,tehát ha még csak 9 hetes 4 napos vagy,akkor még nem mehetsz a 10 hetes UH-ra,mert azt még nem töltötted be.

3 hós fiú anyukája

2013. júl. 28. 21:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, mikor bejelentkezel ultrahangra, mindig megkérdezik, hogy jelenleg hol tartasz. Ott ugye tudásodhoz mérten pontosan kell válaszolni. És felénk például így adnak időpontot, hogy mindig a betöltött héten menj. De néhány nap ide vagy oda, nem szokott számítani.
2013. júl. 28. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!