SOS? 16+0 hetes terhes vagyok. Eddig éreztem a babóm mozgását. MA már a 4. napja nem érzem. Talán ma már éreztem valamit de már nem vagyok biztos benne. Nem olyan volt mint eddig. Mit tegyek?
szerintem ne izgulj! én még nem is éreztem ennyi idősen a mozgását. 19 hetesen kezdtem érezni.
nyugodj meg!
22 hkm
Ne izgulj nagyon, még pici. Nem feltétlenül van baj, de én azért azt javaslom, hogy biztos ami biztos alapon menj el orvoshoz. Nem tudom van-e fogadott orvosod. Ha van akkor hívd fel mondd el mi van, ha nincs, akkor meg ügyelet. Könnyű mondani, hogy ne izgulj, megnyugodni szerintem csak akkor fogsz tudni teljesen, ha megnézik. Legalábbis én ezt tenném!
39 hkm
Szerintem akkor inkább menj be,az a tuti!
Bár én szinte végig görcsöltem és már 33 hetesek vagyunk,de tudom milyen ijesztő tud lenni!3x is bementem inkább pluszba,de nem csesztek le érte.
Valójában veszélyeztetett lettem és gyógyszert kaptam.
Menj be!Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi baj!!!
Szerintem is nézesd meg, majd írd meg mi volt!
39+3hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!