Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » SOS? 16+0 hetes terhes vagyok....

SOS? 16+0 hetes terhes vagyok. Eddig éreztem a babóm mozgását. MA már a 4. napja nem érzem. Talán ma már éreztem valamit de már nem vagyok biztos benne. Nem olyan volt mint eddig. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 18:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

szerintem ne izgulj! én még nem is éreztem ennyi idősen a mozgását. 19 hetesen kezdtem érezni.

nyugodj meg!

22 hkm

2013. máj. 6. 18:25
 2/15 anonim ***** válasza:
Én is jártam így, nagyon rám ijesztett. Ha gondolod, menj el orvoshoz, hogy nézzen rá. Ha él, le fog szidni, hogy túl aggodalmas vagy, de inkább menj biztosra.
2013. máj. 6. 18:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ne izgulj nagyon, még pici. Nem feltétlenül van baj, de én azért azt javaslom, hogy biztos ami biztos alapon menj el orvoshoz. Nem tudom van-e fogadott orvosod. Ha van akkor hívd fel mondd el mi van, ha nincs, akkor meg ügyelet. Könnyű mondani, hogy ne izgulj, megnyugodni szerintem csak akkor fogsz tudni teljesen, ha megnézik. Legalábbis én ezt tenném!

39 hkm

2013. máj. 6. 18:30
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenkor még nem érzed rendszeresen sőt csoda h már egyáltalán érzed. Sokan ilyenkor még nem is szokták. Ne izgulj biztosan nincsen semmi gond. De ha nem vagy biztos és meg akarsz nyugodni menj be. :)
2013. máj. 6. 18:32
 5/15 anonim ***** válasza:
Nekem később volt olyan, hogy egyik nap nagyon akítv volt, azt hittem akkor most felpörgött és mostantól mindig ilyen lesz. De aztán jöttek utána nyugisabb napok mikor csak gyengédebben mozgott, akkor én is megijedtem. De szerintem is nyugodj meg, nem hiszem, hogy baj lenne. Ha nagyon félsz, keresd fel az orvosod!
2013. máj. 6. 18:44
 6/15 adriennjeni ***** válasza:
Ha sokat olvasod ezt az oldalt nem aggódsz, legalább is én így vagyok vele. :) Annyira kicsi h ha mozog sem mindig érzed. Én sem érzem mindíg! Amíg nem vérzel nincs baj, többet árt ha idegeskedsz!!! Boldog babavárást! 17 hkm
2013. máj. 6. 18:52
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek, egyenlőre még nincs dokim sem.Nekem ez a második terhességem, ezért is éreztem már korábban.Most nem tudom mit tegyek, reggeltől görcsölök, mint mikor meg akar jönni.
2013. máj. 6. 19:03
 8/15 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor inkább menj be,az a tuti!

Bár én szinte végig görcsöltem és már 33 hetesek vagyunk,de tudom milyen ijesztő tud lenni!3x is bementem inkább pluszba,de nem csesztek le érte.

Valójában veszélyeztetett lettem és gyógyszert kaptam.

Menj be!Nagyon szorítok,hogy ne legyen semmi baj!!!

2013. máj. 6. 19:21
 9/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is nézesd meg, majd írd meg mi volt!

39+3hkm.

2013. máj. 6. 19:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Én még egyszer sem voltam bent, de így is veszélyesztetett vagyok. :(
2013. máj. 6. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!