Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 6 - 7 hetes terhes vagyok,...

Roberta.szabo kérdése:

6 - 7 hetes terhes vagyok, ritkán tudok enni, lehet ebből baj?

Figyelt kérdés
Valaki segitsen, ha napközben eszem minden kijön belőlem, ha nem eszem akkor csak folyadék távozik, este tudok csak ugy enni hogy az benn is maradjon, akkor sem sokat. Lehet ebből valami baja a kisbabámnak vagy esetleg nekem kérlek segítsetek....

2014. ápr. 10. 06:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
én azt olvastam, hogy elvileg nem lehet baj belőle. De szedj valamilyen terhes vitamint, szerintem az elevit a legjobb.
2014. ápr. 10. 07:52
 2/11 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy márcsak ha rágondolok a vitaminra, akármilyen gyógyszerre, akkor is roszul vagyok, eleinte szedtem a b6 vitamint de csak roszabb lett tőle ugyhogy már azt swm merem bevenni:(
2014. ápr. 10. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg! Komoly bajod nem lesz belőle! Ez sajnos a terhességgel együtt jár! Én is benne vagyok, 10 hetes vagyok, de még mindig nagyon fáj a gyomrom, sok a savam, hiába szedem a magne B6-ot, nem ér semmit. Többször hánytam, szédülök... stb. Tudom, nagyon kellemetlen. De próbálj meg kekszet vagy kiflit eszegetni, igyál HIDEG vizet, hátha valami megmarad benned. És sose várd meg, hogy éhes legyél. Kitartást neked! Jobbulást!
2014. ápr. 10. 08:47
 4/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm válaszod:-)
2014. ápr. 10. 11:10
 5/11 anonim ***** válasza:

terhesvitamint mindenképp szedj, mivel 0 tápanyag és vitamin kb. amit be tudsz vinni...ha kell, akkor szedjed be este...

a babának nem lesz baja, mert ő így is úgyis kivonja a szervezetedből ami kell neki.

Neked lesz bajod, mert előbb utóbb lebetegszel, a kalcium és c vitamin hiánytól, belázasodsz, esetleg vashiányod is lesz ami már a babára nézve sem túl jó....

szóval mindenképp próbálj legalább vitamint szedni, és minél táplálóbb dolgokat enni, zöldséget és húst, gyümölcsöt, zabpelyhet, ilyesmiket.

Talán egy-két héten belül ki jössz ebből, szorítok hogy így legyen.

2014. ápr. 10. 11:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, már teljesen el vagyok keseredve mindent kipróbáltam már amit a neten olvastam, ( gyömbér, keksz, b6 , hideg-meleg folyadék...stb...) de nekem semmi nem vált be, egyre inkább csak a hányinger erősödik, és jó lenne ha véget érne ez a korszak mert nagyon rosz így....
2014. ápr. 10. 11:52
 7/11 anonim ***** válasza:

Én a 6. héttől kb 3 héten át nem tudtam mást enni csak kekszet. aztán jött a keksz mellé a banán, ami bennem maradt. a vitamint is hiába szedtem, ahogy lement már jött is ki... egyedül a folsavat tudtam bent tartani, mert az olyan pici tabletta. a 9. héttől tudtam enni pl. sima sós vízben főtt kruplit, üres tésztát, natúr joghurtot.

hiába próbáltam bármilyen zöldséget, gyümölcsöt, a savas gyümölcsök is kijöttek, a húsnak már a szagáűtól is hánytam. Most vagyok 11 hetes és kb egy hete tudok már enni zöldséget is és többféle gyümölcsöt, igaz az emelygés még mindig megvan, de már nem hányok ki mindent. A vitamint is most pótolom vissza, kalcium, c vitamin... tudom, hogy a babám elveszi tőlem, ami neki kell, szóval én ezen nem aggódtam, mert úgyis van annyi tartalék a szervezetünkben, hogy két hétre valót is kivegyen belőlünk, de amint lehet te is kezd visszapótolni majd a vitaminokat.

2014. ápr. 10. 12:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszod, kicsit megnyugodtam. Boldog babavárást minden kedves kommentelőnek.:-)
2014. ápr. 10. 13:11
 9/11 anonim válasza:
Ezzel en is igy voltam, ne aggodj!Alig birtam ranezni a kajara.A hustol meg egyszeruen felfordult a gyomrom.Gyumolcsot meg mindig alig eszem, de szedek vitamint.Most vagyok 14 hetes es minden elmult.Mar teljesen jo az etvagyam mindent megeszek :) Allandoan ehes vagyok.Szoval kitartas!!A 12. het utan elmulik :)
2014. ápr. 10. 15:36
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod a kitartásból van a legtöbb:-)
2014. ápr. 10. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!