6 - 7 hetes terhes vagyok, ritkán tudok enni, lehet ebből baj?
terhesvitamint mindenképp szedj, mivel 0 tápanyag és vitamin kb. amit be tudsz vinni...ha kell, akkor szedjed be este...
a babának nem lesz baja, mert ő így is úgyis kivonja a szervezetedből ami kell neki.
Neked lesz bajod, mert előbb utóbb lebetegszel, a kalcium és c vitamin hiánytól, belázasodsz, esetleg vashiányod is lesz ami már a babára nézve sem túl jó....
szóval mindenképp próbálj legalább vitamint szedni, és minél táplálóbb dolgokat enni, zöldséget és húst, gyümölcsöt, zabpelyhet, ilyesmiket.
Talán egy-két héten belül ki jössz ebből, szorítok hogy így legyen.
Én a 6. héttől kb 3 héten át nem tudtam mást enni csak kekszet. aztán jött a keksz mellé a banán, ami bennem maradt. a vitamint is hiába szedtem, ahogy lement már jött is ki... egyedül a folsavat tudtam bent tartani, mert az olyan pici tabletta. a 9. héttől tudtam enni pl. sima sós vízben főtt kruplit, üres tésztát, natúr joghurtot.
hiába próbáltam bármilyen zöldséget, gyümölcsöt, a savas gyümölcsök is kijöttek, a húsnak már a szagáűtól is hánytam. Most vagyok 11 hetes és kb egy hete tudok már enni zöldséget is és többféle gyümölcsöt, igaz az emelygés még mindig megvan, de már nem hányok ki mindent. A vitamint is most pótolom vissza, kalcium, c vitamin... tudom, hogy a babám elveszi tőlem, ami neki kell, szóval én ezen nem aggódtam, mert úgyis van annyi tartalék a szervezetünkben, hogy két hétre valót is kivegyen belőlünk, de amint lehet te is kezd visszapótolni majd a vitaminokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!