Lehetséges hogy terhes legyek?
Figyelt kérdés
04.17 én együtt voltam a párommal belém ment és tegnap 04.21 én megjött de barnás a színe és a mennyisége is kevesebb mint amilyen szokott lenni? Van esély a terhességre?2014. ápr. 22. 13:11
1/4 anonim válasza:
Még meg sem termékenyült a petesejt, már ha volt épp mit megtermékenyíteni. Ha ebből az együttlétből teherbe is estél, két hét múlva meglátod, mert most még nem történt semmi, amit ki lehetne mutatni. Nem sok esély van rá, mivel menstruálsz, de nem kizárható.
2/4 A kérdező kommentje:
rendben köszönöm akkor várok és utána tesztelek :)
2014. ápr. 22. 13:43
3/4 anonim válasza:
Szerintem várj meg egy következő nem várt napját, mert elég gyanús, hogy most nem vagy terhes.
4/4 A kérdező kommentje:
Ohh:( értem azért reménykedem de tesztet csinálok :)
2014. ápr. 22. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!