Miért nem ajánlják terhesen az ablakpucolást?
Figyelt kérdés
Az egész család óva int attól, hogy ablakot pucoljak, szerintük terhesen nem szabad. Igaz ez? Milyen veszélyeket rejthet magában?2008. júl. 30. 19:55
1/5 anonim válasza:
Én nem tudom, h milyen veszélyeket rejthet, de én márciusban még megpucoltam, májusban meg megszültem egy röpke fél óra alatt minden fájdalom és komplikáció nélkül. De azért tényleg vigyázz, nehogy le ess a székról vagy létráról.
2/5 anonim válasza:
leeshetsz vagy a nyujtozgodastol,megszedulhetsz,de meg is huzhatod magad,a nyujtozkodast sem ajanljak, ha jol tudom azert mert a mehlepeny valhat le,ha nem is egesszen es kis eselye van de barmi baleset megtortenhet..
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Arról még nem is hallottam, hogy nyújtózkodástól leválhat a méhlepény, ez elég parás:( Lehet, hogy csak az alacsonyabb ablakokat célszerű bevállalnom.
2008. júl. 30. 20:19
4/5 anonim válasza:
Azért mert leszédülhetsz,nyújtózás.Én még az utolsó hónapban székröl pucoltam az ablakot.
5/5 anonim válasza:
Szia!
A kismamáknak megváltozik a súlypontjuk, a testtartásuk, meggyengülhet az egyensúlyérzék stb. Azért nem ajánlják, mert könnyen le lehet esni a székről, létráról, ill. mint előttem már írták, nem jó a nyújtózkodás sem.
Bár én hétfőn megpucoltam létráról, mert már nem bírtam nézni. Nagyon leszidtak, de szerencsére nem lett semmi bajom. Ha teheted kérj meg valakit, hogy pucolja meg.
33 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!