Nem tudom mitől fájhat ennyire a hátam?
Figyelt kérdés
16 hetes kismama vagyok, első terhességem. A betöltött 16 hét elején kezdődtek a hát problémáim. Rettenetes fáj lent a gerincem bal részén. A fájdalom ráterjed a lábamra, és szinte alig birok a bal lábamra állni, még a bugyi felvételkor is meg kell kapaszkodnom. Álva fáj, este fekvéskor szintén főleg mikor pozíciót váltok. Ülve nem fáj. Lehetséges hogy a baba nyomja? Esetleg rosszul fekszik egy idegen, vagy mitől lehetséges ez a fájdalom? Segítsetek! Válaszaitokat előre is köszönöm.2014. jún. 8. 21:48
1/4 anonim válasza:
A változástól van, hogy megvigasztaljalak így is marad terhesség alatt.
2/4 anonim válasza:
Sajna lehet, hogy nyom egy ideget a babi, bár még nincs túl nagy súlyuk ebben a korban. Az is lehet, hogy tágul a medencéd és azt érzed ennyire :/
Nekem a Kosmodisk nagyon bevált, remélem Te is találsz valamit, ami segít!
Boldog babavárást :)
3/4 anonim válasza:
Szia. nyugi, nekem is volt ilyen, többször is, kisebb nagyobb kihagyással, csak nekem nem jobb-bal oldalon hanem középen a farcsontomnál. de csak ha megerőltettem magam. ilyenkor pihenj egy picit többet, tágul a medencéd, formálódsz belülről...hkm
4/4 anonim válasza:
Beszéld meg a nőgyógyászoddal, vagy a háziorvosoddal, hogy nem érdemes-e egy bővebb hasi vagy gerinc ultrahang. Nekem feljebb középen fájt a hátam, és mindenki legyintett, hogy tuti a terhességtől, aztán kiderült, miután megszültem, hogy epekövem volt. Neked nincs epeköved, mert az feljebb fáj, nem lent, de azért egy gerinc, vagy hasi ultrahang tutira nem árthat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!