Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Fájhat ennyire a hátam a...

Fájhat ennyire a hátam a szoptatástól?

Figyelt kérdés
3 hónapos a kisfiam és kb. két hete majd beszakad a hátam. Alig bírom elvégezni a napi teendőimet, nem beszélve arról, hogy a kicsit is alig bírom el. Mint egy "rehabos" olyan lettem... Mit tehetnék? A pihenés nem segít. Ha lepihenek még rosszabb, alig bírok feltápászkodni. Nem maradt rajtam "csak" 4kiló. Köszi
2009. jan. 13. 13:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Sajnos fájhat.Én is küzdöttem vele egy ideig. Próbálj más helyzetben szoptatni, ülve, fekve. Volt, hogy a lányom fölé hajoltam és belógattam a mellem a szájába( elég furának tűnhet, de nem volt vészes:))

A párom kente a hátamat sportkrémmel, majd már mikor ez sem jött be, elmentem 3x masszíroztatni és rendbejött.( legalábbis már kb 2 hónapja nem fáj)

Jobbulást:)

2009. jan. 13. 13:29
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor előbb a férjem, aztán a masszőr...
2009. jan. 13. 13:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekem is kb 3 hónapos volt a fiam, amikor már nem bírtam a derekammal. Átszoktam a fekve szoptatásra szopipárnával, mert addig fotelben szoptattam, már az sokat segített. Nekem nagyon megnőttek a melleim, azt is éreztem, 10 kg feleslegem is volt. Vettem Sholl papucsot a mamusz helyett, biztosan ez is hozzájárult, hogy elmúlt. Ja meg esténként 5 percet rászántam kis tornára. Ahogy erősödött a karom, a babát is könnyebben emeltem. Sok volt a pihenős terhesség után hirtelen az éjszakai meg a nappali kézben hurcolászás.
2009. jan. 13. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!