Mennyi pénzt költöttetek a babátokra megszületéséig?
Eddig kb. 300.000,- Nem kaptunk semmi használt holmit és magándokihoz járok. Persze hiányoznak még apróságok és a szülés is 50.000,- lesz, meg én külön szobát szeretnék, az 10.000/nap.
34 hetes
Szia! Én most vagyok 25 hetes szinte mindenünk meg van.Elkezdtem korán(nem vagyok babonás),hogy ne egyszerre kelljen kiadni sok pénzt.kaptam ruhákat sógornőmtől,de vettem sokat ezek körülbelül olyan 6 hós korig jók:50.000(de jó minőség:Zara,Next)
Kiságy+pelenkázó:50.000
kiskád+állvány:kaptuk
pelenkázólap(zenélős):4000
Baldachin+tartó(disney):6.000
Babakocsi+hordozó:120.000
textilpelenka,cumisüveg,cumi:4000
takaró,kifogó:4000
rendes pelenka(ezzel szerencsém van családi cégünk van és fürdő szobai cikkekkel foglalkozunk)INGYEN LESZ!
játszószőnyeg:7000
Nekem:3 pizsi,köntös,papucs,törölköző,fehérnemű:15.000
Szoptatós szék:12000
Mellszívó:4000(chicco)
orvos minden rendelés:3000+szülés 40.000+szülésznő 20.000
Körülbelül ennyi
De még sok minden hiányzik így is.De olyan500.000- 600.000 kijön.
Az orvos ingyen van mert ő a család régi barátja, a kocsit, légzésfigyelőt, cumisüveg sterilizálót, melegítőt és egyéb műszaki dolgokat a nővéremtől kaptuk, ruhákat is sokat kaptam. Kb: 130 000ft-ba került a szoba berendezése és a vitamin meg a tesztek költsége együtt. Annyi lesz még, hogy ha megyek szülni fizetős szobában leszek 4000/nap, szóval nekem összesen kb:142000ft körül van.
31 hetes
Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek a részletes választ:-)
Mi most kezdjük el beszerezni a kisbabánknak valókat. Eddig még nem vásároltunk semmit.
Tényleg vannak nagyon drága helyek (weben néztük) és meglepően olcsók. Reméljük alapos utána járással mi is szép dolgokat, jó áron tudunk venni a kisfiúnknak.
Ha van esetleg olyan hely, áruház, amit szívesen ajánlatok, akkor kérlek jelezzétek:-)
Boldog babavárást:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!