Uh szerint 6 hetes vagyok am megy 7 hetes amikor voltunk uh on -2 nap eltérés volt ápr.16 volt meg utoljára Most akkor hány hetes vagyok? Nem tudok rajta ki igazodni
Mensi szerint pont ma vagy 7 hetes.
Lehet később fogant egy picit.
Első uh-n nekem is 4 nappal kisebbet mértek, aztàn a 7 hetes uh-n pibt 7 hetes volt a méretei alapjàn.
Drukkolok
Sajnos nem tudom otthon hogy működik ez, mivel külföldön élek.
Szívcsőpulzàlàs volt??
Ha nyugtalan vagy akkor keress fel magàn úton egy dokit, mert a 12. hét még tényleg messze van...
Szia kedves kerdezo!
En meg sajnos nem tudok neked valaszolni.
En is ma vagyok 7 hetes, es ma megyek uh-ra.
Lehet h az enyem is kicsit kesobb fogant!
Remelem lathatok szivhangot...engem is erdekelne h neked volt szivhang?
Es gratulalok, tovabbi kellemes napot!!
Koszonom a valaszod!!
Remelem en is lathatom ma!! :)
Tovabbi szep napot!!
Ha nem tudod, hogy pontosan mikor estél teherbe és nincs kiugró eltérés a menzesz szerinti hét és az uh alapján mért méretek alapján értékelt hét között, akkor a menzesz alapján számolják a heteket.
Mivel nem mindenki esik teherbe pont a nagy könyvben előírtak szerint, így bármikor eltérhet pár nappal vagy akár 1-2 héttel is a valódi terhességi hét a menzesz alapján számolt heteknél. De ami kiugróan eltérő a 12. hét előtt, azt módosíthatják is, de ami eltérés a 12. hét után van, mivel akkor már nem egyforma ütemben fejlődnek a babák, az már genetika, a baba egyéni fejlődése.
Szóval ha az orvos mást nem mondott, akkor annyi hetesnek számítasz, amennyi a menzesz alapján van számolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!