Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Macskatartás- babavárás es...

Macskatartás- babavárás es gyermeknevelés?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanàcsot kerni ki hogy oldotta meg a cicatartast es a gyereknevelest. 33hkm vagyok van egy szobacicank oltott féregtelenitett sőt a bundajat is nyiratjuk (hogy kevesebbet hulljon a szőre). De igy is aggodok hogy a babanak nehogy baja legyen. Panelba lakunk a szobàkba nem mehet takaritani sem birok most annyira mint eddig remélem szüles utàn visszatér az erőm! Ötletek???nem fogjuk odaadni csak kivancsi vagyok màsok mit tesznek...
2014. jún. 4. 18:40
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan nem macskánk, hanem egy mopszunk van, de ez a fajta híresen hullatja a szőrét. A fiam már 2 éves, születése óta a kutyával van, a szobájába is bemehet, és persze már jó ideje nyúzza is. Tökéletesen egészséges, nem allergiás,és imád minden állatot. Ha egy állat (akár macska akár kutya) gondozva, oltva, féregtelenítve, fürdetve van, akkor csak jót tesz a gyereknek.
2014. jún. 4. 19:02
 2/4 anonim ***** válasza:

nekünk is van cicánk a kezdetektől.Terhesség alatt is volt,meg sem fordult a fejemben,hogy ne legyen.

Egy hetes a picikénk,a baba szobájába és a mi szobánkba nem mehet mióta terhes vagyok,de ott a nappali,konyha,előszoba stb;szóval nagy a lakás,elfér bőven.

Semmi baja nem lesz szerintem a gyerkőcnek sem;mindig kezet mosol,ha macskázol,a pólódat is a szőr miatt le kell cserélni sűrűbben(nekem van külön egy babázós pólóm,abban veszem fel,abban etetem,pelenkázom)

2014. jún. 4. 20:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Van egy 19 hónapos kisfiúnk és jelenleg 16+6 hetes terhes vagyok. Az előző várandósságomnál már szűrettük a toxoplazmát, kiderült még nemestem át rajta (amin amúgy nagyon csodálkoztam, mert gyerekkorom óta rengeteg cicával játszottam és bizony volt, hogy nem mostam kezet, közben ettem stb.). Egy éve lett két cicánk. Főleg bentiek, de ki is mehetnek (családi házban lakunk). Most is megcsináltattuk a toxoplazma szűrést, de továbbra is fogékony vagyok, így az állatorvosunk és a nőgyógyászunk is azt mondta, hogy ne érintkezzek velük :( és kéthavonta ismételjük a toxo szűrést.

Mivel nektek régóta megvan a cicátok és nem járhat ki, folyamatosan gondozva van (amúgy természetesen a mieink is) így gondolom nem kaphat el új fertőzéseket, amiket pedig már elkapott,azokon már ti is átestetek. Ezért szerintem a fentiek miatt neked nem kell aggódnod!

A többiek is jókat írtak.

2014. jún. 5. 19:08
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Az állat nem lakásba való. Ilyen egyszerű.
2014. jún. 24. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!