Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek mennyi az esélye,...

Szerintetek mennyi az esélye, hogy ha minden (kínai naptár, népi bölcsességek, jónás naptár. ) fiút jelez, mégis lány legyen a baba?

Figyelt kérdés
Még nagyon a terhesség elején vagyok. Arra figyeltem, hogy peteérés előtt legyünk együtt. 4 nappal ovu előtti együttlét, úgyhogy nem is gondoltam, hogy sikerül.Most, hogy mégis összejött, először nagyon örültem, mivel az időzítés a lányoknak kedvez. Viszont megnéztem néhány lehetőséget, ami megjósolja a baba nemét, és mindre fiú jött ki.

2014. jún. 2. 13:18
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Néztem ovu tesztel. És az ultrahang is azt igazolta. Ráadásul UH alapján kb 6 nap is eltelt. De azt kétlem, hogy annyi idő után még sikerült vna.
2014. jún. 2. 14:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy 4 nappal ovu előtt voltatok együtt nagyobb esélyt ad, mint bármilyen hókusz-pókusz naptárosdi. Nekem az összes lányt mondott, de ovu előtt pár órával voltunk együtt, és kisfiút hoz a gólya.

Jó egészséget kívánok, és ha majd kiderül, szívesen venném ha megírnád, milyen nemű is lesz a baba. :)

2014. jún. 2. 15:09
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Nem a naptár fogja eldönteni, hogy fiad, vagy lányod lesz-e. Attól függ, hogy a párodtól az x kromoszóma mellé milyet kapsz. Ha x-et, akkor lány, ha y-t fiú. :) Ne dölj be hülyeségeknek!
2014. jún. 3. 18:58
 14/17 anonim ***** válasza:

Hasonló cipőben járok én is. Van már egy kisfiúnk, és mi is kislányt szeretnénk másodjára. Mondjuk mi nem figyeltük, hogy hogy legyen együttlét, csak így sikerült. Szóval úgy alakult, hogy nálunk is eltelt vagy 4 nap az együttlét és az ovu között (szoktam érezni a jeleit, és végül az uh-os méretek is alátámasztják, hogy akkor lehetett), mi se számítottunk rá, hogy ebből összejön, de mégis. :)

Na és a lényeg, hogy nálunk a doki már igazolta hogy kislány lesz. :) Úgyhogy erre alapozva nektek is jó esélyetek van! :)

Én egyedül a kínai fogantatási naptárat néztem meg, az kisfiút írt. Aztán meg máshol olvastam, hogy náluk más a kor számítása, vagy mi, tehát kínai számítás szerint nem annyi idős vagyok mint itthon, és asszerint átszámolva is megnéztem, úgy már kislányt mutatott. Igen ám, de megnéztem hogy a kisfiamra mit ír, és a naptár szerint őneki is kislánynak kellene lennie. :) Szóval egyáltalán nem megbízható. Ne foglalkozz vele, előrébb nem leszel, csak elbizonytalanít, majd úgy is kiderül, ha eljön az ideje.

2014. jún. 7. 22:41
 15/17 anonim válasza:

Nálunk minden az égadta világon fiút jósolt.Én is olvasgattam ilyen népi hiedelmeket, mert kííváncsi voltam nagyon,hogy valyon kisfiú vagy kislány lesz. Ahogy a páromma olvasgattuk ezeket a nemre utaló dolgokat, és nekünk minden a fiúhoz kapcsolódott, egyetlenegy kislányos tünetem sem volt, és az összes fogantatási naptár is kisfiút jósolt, bele is éltük magunkat,már a (fiu)nevén is szólítottuk :D volt meglepetés az ultrahangon, miszerint kislányunk fog születni,és ezt azóta már 2x is megerősítették(először még nem nagyon mertem elhinni) :) Ja, és az ösztöneim is kisfiút súgak,úgyhogy még arra se hallgass :D

21 hkm.

2014. jún. 22. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Megírnád mi lett végül? Mi is kislányt szeretnénk és mi is ovu előtt 4 nappal voltunk együtt. A sima (nem kínai) holdnaptár kislányt mutatott, viszont az ovu már fiú holdnál volt. Most nagyon izgulok mi lesz! (10 hkm)
2014. szept. 25. 17:16
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi 3-4 nappal az ovulacio elott csinaltuk, kisfiu lett. :) ultrahang meretek alapjan nem kizart, hogy spontan ovulacio tortent, hamarabb, mint szamitottam.
2015. jan. 9. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!