Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan lehet ezt túlélni...

Hogyan lehet ezt túlélni terhesen? Mit tegyek? Reggel óta egyfolytában bőgök, és őrlöm magam. (lent)

Figyelt kérdés
Ma reggel meghalt édesapám. 36+6 hetes terhes vagyok, és 300kmre lakom tőle, az ország másik felén. az útba nem merek belevágni, és nagyon fáj, hogy így alakult, nem lehettem mellette az utolsó pillanataiban. A család megutált, vádolnak, hogy nem is szerettem Őt, mert nem mentem hozzá haza mikor rosszul lett. De az nem érdekel senkit, hogy az orvosom szerint akármikor szülhetek. Összetörtem teljesen. Mit tegyek? Hogy lehet ezt feldolgozni? Borzasztóan apás vagyok...
2009. dec. 31. 12:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Leültünk a párommal, és arra jutottunk, hogy előtte elmegyünk az orvosomhoz, hogy nézzen meg, és ha Ő is úgy látja, akkor azonnal indulunk, ha addig nem történik semmi. A virrasztalás vasárnap, a temetés kedden lesz. Így időm van. Remélem minden rendben lesz, és el tudok menni..

A család véleménye már kevésbé érdekel, mert Ők akkor is bántottak, amikor még semmi baj nem volt. Mikor tehesbe estem, onnantól kezdve piszkálnak, és okolnak mindenért. De ez már nem számít. Fő, hogy sikerüljön megoldanom mindent, és a babámnak se legyen baja.

Mégegyszer köszönöm Nektek!

2009. dec. 31. 19:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg és ne vádold magad. Senki nem róhatja fel hogy nem utazol el azonnal. Hasonló lelki sokk megindíthatja a szülést, ezt tudnod kell. A mamám aznap szült meg amikor meghalt az apukája. 37 hetesen más a helyzet mint egy félidős kismama esetében.
2009. dec. 31. 19:48
 13/14 anonim ***** válasza:
A terhességem felénél halt meg a testvérem, akit nagyon szerettem. A halála előtt alig tudtam hozzá bemenni a kórházba, mert a másik két gyerekem ellátása mellett dolgoztam és építkeztünk is. Végül súlyosan veszélyeztetett terhesként végeztem, nyilván a sokk miatt, a lepény is elkezdett leválni, szerencsére a baba megmaradt. Mára vagyok kiírva. Valahogy túléltem, de még mindig iszonyú depressziós vagyok. Gondolok rád. Édesapád már pontosan tudja, mi az igazság, a többiek véleménye pedig ne számítson.
2009. dec. 31. 19:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Őszinte részvétem!:(
2010. jan. 2. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!