Szerintetek mennyire árthatott a babának?
Figyelt kérdés
12 hetes múltam. Vendégségben voltunk és el kellett mennem a mosdóba,ahol friss fertőtlenítő szer illat volt. Pár percig szívtam csak be a szagot. Lehet ebből baja a babának? Amúgy vízkőoldót es domestost használtak.2014. máj. 31. 22:18
1/7 anonim válasza:
Otthon is kell takarítani a 9 hónap alatt, semmi bajod nem lesz.
2/7 anonim válasza:
Jajj nyugi már nem lesz semmi baja.
3/7 anonim válasza:
Ennyire nem szabad aggódni. Mi lesz veled később? Nem ártottál a babának, legalábbis az illattal.
6/7 anonim válasza:
Én bevállalom h lehurrogjatok nem érdekel, de ez már nevetséges tényleg!!!
Én elhiszem h első gyerek, én is voltam első gyerekkel terhes! De miért kell ennyire beparázni?
Az utcán a szmog károsabb mint az amit szívtál! Budit, fürdőt semmit nem fogsz takarítani? Vagy 9 hónapig szkafanderben nyomod majd???
Könyörgöm terhes vagy nem BETEG!
Az eszem eldobom komolyan az ilyen elmebeteg kérdésektől!
7/7 anonim válasza:
Leginkább a te agyműködésednek árthatott...
Te nem takarítasz otthon terhesen vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!