Az elmúlt időszak nagy hősége árthatott a babának?
Ugyan, én 19 hetes múltam, de még egyáltalán nem érzem mozogni.
Emiatt ne aggódj.
Amikor 22 hetes voltam a fiammal, rekkenő augusztusi meleg volt, és 2 napig semmit nem mozgott.
Próbáltam hűteni, hajszárítóval fújtam, rázogattam a hasamat de semmi. Sírva taxiba ültem, mentem a klinikára szombat este 9-kor, hogy nézzék már meg, mi van.
A szülőszobán rámtették a CTG tappancsát, és a fiam akkorát rúgott, hogy leesett. Na, én meg elkezdtem bőgni a megkönnyebbüléstől, miközben kiabáltam, hogy 'kis hülye'! Csak melege volt, semmi kedve nem volt még extrába mocorogni is! Ne aggódj, nincs baj!
Szia!
Én 20 hetes terhes vagyok,én se érzem már vagy 4 napja pocaklakót.
De olvastam itt sok helyt hogy alszik vagy csak lustizik,ne aggódj nincs baj :)
Kedves kérdező, biztos voltam benne, hogy nem Te voltál, azt hiszem nem írtam neked semmi rosszat.
Tudom hogy nem kéne foglalkozni vele, de amikor segítő szándékkal ír valaki, nem tudom miért kell így lehúzni....
Szerintem azért pontozott le valaki mert azt merted "mondani" a babádra, hogy kis hülye.
Vannak ilyen pihent agyúak, ne törődj velük.
Szerintem meg olyan aranyos a történeted amit írtál, könnybe is lábadt a szemem. :)Felpontoználak, de most csak telóról vagyok, nemtudlak!:)
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!