Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Árthatott a babának?

Árthatott a babának?

Figyelt kérdés
Foggyulladásom van egy hete, felIrtak Dalacint és egy elég erős gyógyszert, amit terhesen nem lehet szedni. Tegnap teszteltem egy pozitIvat. Sokan mondják, hogy ilyenkor még nem jutnak át ezek a dolgok, de én félek . Más volt Igy?

2013. márc. 8. 10:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod fel a fogorvost?
2013. márc. 8. 10:27
 2/7 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem a terhessegnek ezen korai szakaszaban nem lesz semmi baja, ne ahhodj:)

En cataflamot szedtem be, mert nagyon fajt a fogam. Semmi baj nincsen, de lehetoleg mostmar mellozd a gyogyszereket:)

11hkm

2013. márc. 8. 10:31
 3/7 A kérdező kommentje:
Ma megyek vissza, szerintem nagyon ők se tudják, mivel ezeket a gyógyszereket nem tesztelik terheseken, csak érdekelt, hogy más is szedett e és lett e valami gond. Köszi a válaszokat, ment a zöld.
2013. márc. 8. 10:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy nőgyógyászt kérdezz meg! Még hány napig kellene szedned?
2013. márc. 8. 10:36
 5/7 A kérdező kommentje:
Tegnap vettem be az utolsót.
2013. márc. 8. 10:38
 6/7 bensdorp ***** válasza:

Dalacin a terhesség bármely szakaszában biztonságosan szedhető. Mi volt a másik gyógyszer?

egy gyógyszerész

2013. márc. 8. 13:26
 7/7 A kérdező kommentje:
antidolorica, köszi.
2013. márc. 8. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!