Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hány hetes korban érdemes...

Hány hetes korban érdemes elmenni 4D-re? Gy-M-S megyében hol találok olyan kórházat, ahol csinálnak 4D-t?

Figyelt kérdés

16 hetes kismama vagyok, és nem tudom, hogy hol lenne legközelebb hozzánk olyan kórház, ahol 4d-t csinálnak! Győrben is van, vagy csak Szombathelyen, ami még közel van?

Előre is köszönöm a válaszokat!

2008. júl. 30. 09:09
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 16 hetes vagyok és szombaton voltunk 4D ultrahangon. Győrben a Babits Mihály utca 38/C alatt vannak, és a tel.szám ahol be lehet jelentkezni: 30/373-21-06. Hatalmas élmény volt már most is!

12.000 Ft (dvd,alapos vizsgálat-papír róla, és egy kép)

viszont a dvd csak 12 perces. Úgy hallottam hogy máshol megvan a 20 perc.

Minden jót!

egy győri 17 hetes kismama

2008. júl. 30. 09:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszike!(Amúgy én kapuvári vagyok!) Boldog babavárást!
2008. júl. 30. 09:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaj, még elfelejtettem! És megmondták már a nemét is?
2008. júl. 30. 09:37
 4/7 anonim ***** válasza:
En 16 hetesen voltam 4D,utana 21 hetesen is ugyancsak 4Dn de meg sajnos dugdosta a dolgot a labakozott..csak azert irom ne eld bele nagyon magad hogy latni fogod mert ha nem csalodni fogsz..legalabb is en..jovoheten is megyek 25 hetesen remelem mar akkor valami kikandikal a labai kozt..de drukkolok neked szerencsed legyen..
2008. júl. 30. 09:49
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Az első válaszoló vagyok. Sajnos nem tudtuk meg nemét, mert szégyenlős volt, de majd legközelebb. Mindenkit fiút mondott miután megnézték a dvd-t , mert hogy olyan látványosan rúgdos, meg hogy fiús. Olyan régóta vártunk már rá, és olyan boldog várom mindegy hogy milyen nemű.:-)

2008. júl. 30. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:

Ha egyszer szeretnél csak 4D-re menni kkor a 23-28. hét közé javasolják.

Ilyenkor már babás a kinézete.

Később pedig már nem fér rá negy képernyőre.

2008. júl. 30. 12:29
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek!

Boldog babavárást mindenkinek!

2008. júl. 30. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!