Lehet hogy a teszt téved? Vagy rossz volt a teszt?
Figyelt kérdés
19dpo vagyok és még mindig nem jött meg a teszt meg negatív? tegnap csináltam egyet azon még a kontroll csík se jött ki ma ugyan azt a fajtát de másikat csináltam azon meg 1csik volt de lehet látni rajta a másikat de az olyan mint ha karcolás lenne. szerintetek rossz volt az is? fképen nem látszik így nem tudok képet fel tenni.2014. máj. 29. 12:12
1/3 anonim válasza:
Hogy érted, hogy karcolás? Vékony a csík? Vegyél egy drágább tesztet, árban még mindig jobban kijössz, ha nem kell még hármat csinálnod, mert azokon sem egyértelmű. Sajnos kép nélkül nem tudunk segíteni,
2/3 A kérdező kommentje:
nem pirosan jelent meg a csík hanem fehéren. de fogok egy másik fajta tesztet venni az biztos.
2014. máj. 29. 12:56
3/3 anonim válasza:
szerintem az a helye lett volna a pozitív tesztnek, így negatív valóban.
Próbálj meg mégegyet csinálni, de várj még akár két napot, ki tudja. Mert a hcg 2 naponta duplázódik.
Az meg hogy most hányadik napon vagy semmit nem jelent, nem mindenkinek napra pontos a menstruációja sem. Mindig irigyeltem azokat akiknek az volt és nem kiszámíthatatlan mint az enyém :) Valószínű foglalkoztat, stresszelsz rajta, vagy rágörcsölsz ezért tart tovább a ciklusod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!