Amikor az első babát vártátok honnan készültetek fel?
Nem értem ezt a támadást. Milyen másik kérdésnél?
Csak azt mondom, hogy természetesen én is sok mindenben fogok anyukámra meg nagymamámra hallgatni, de bizonyos dolgokban ma már más az orvosok álláspontja is. Változik a világ. Miért baj az, ha a szüleink, nagyszüleink tanácsai mellé elolvasunk egy-két könyvet is vagy meghallgatunk egy-két másfajta véleményt is?
Azért csak jó valamilyen könyvet elolvasni szülést megelőzően, hiszen az ismerőseim is lapozgatnak ezt azt.
Kíváncsi lettem volna, hogy ti milyen könyveket olvastatok, de sajnos egy ajánlás sem érkezett.
Én ezt olvasom:
Szerintem jó kis könyv. Néha túl szájbarágós is, de nekem jó, mert abszolút nincs tapasztalatom. De amúgy én is bízom benne, hogy majd minden jön magától és amit meg nem tudok, majd megkérdezem a kórházban vagy utána anyukámtól. Ez csak egy támpont.
pikler emi anyák könyve
teli van praktikus dologgal pl mi az a priznic :-)
jó van benne elavult dolog is pl rékli
de azért egy kezdőnem legalább egyszer érdemes elolvasni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!