Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit főztetek az első szülinapj...

Mit főztetek az első szülinapjára babának és az egész családnak? És hogy készültetek rá?

Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 11:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Nálunk mindhárom gyereknél volt családi összejövetel.

Húsleves, sült csirke, rizs, szalmakrumpli, egy vagy két torta, marcipánnal, tüzijátékkal, gyertyával.

Volt,hogy sütöttünk rétest, sós sütit, vagy egyéb más édes, krémesebb süteményt is. Előfordult, hogy halászlevet kért a család.(főleg,hogy az egyik gyerek karácsonyi:))

Voltak üdítők, italok, pezsgő, gyümölcs, kávé.

Mindig tettem fel sok színes lufit, szerpentint, vagy írószerben kapható Boldog szülinapot feliratot.

2010. aug. 26. 11:19
 2/3 A kérdező kommentje:
köszööm a választ!
2010. aug. 26. 12:13
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk kerti party volt a szülinapon. nagyon szép idő volt(június), bográcsban csináltunk slambucot, meg grilleztünk húst, zöldséget. Sütöttem 2 tortát, egyet a kisfiamnak, meg egyet apának. Az torta mellé sütöttem sós pogácsát.

Díszítésnek lufi volt.

Tudom hogy nem ünnepi kaja volt, de nagyon jól sikerült az ünnepség.

2010. aug. 26. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!