Ti megtartanátok egy nem várt babát, ha az egyetem és munkakeresés közepén lennétek, nincs se anyagi, se szülői hátteretek és nem stabil párkapcsolatból fogant?
15-ös! Te örökbe adtad a babádat? Már megszületett és odaadtad másnak?Majd látogatni fogod, mint a család "jó barátja"?
Tudod, én ezzel nem tudnék együtt élni. Hogy van a világban egy gyermekem, akit nem én nevelek. Akit nem én ápolok, amikor beteg. Nem nekem szaval az anyák napi ünnepségen. Ebbe tönkre mennék! Főleg, ha később, jobb körülmények közé szülnék egy gyermeket, akit én nevelnék. Megölne a lelkiismeret furdalás, hogy az első gyermekem nem kapja meg tőlem ugyanazt, mint a másik.
Akkor inkább az abortusz.
Az örökbefogadást olyanok is ajánlják itt, akiknek van már gyermekük? Mert ők tudhatják, hogy lemondani egy babáról, szinte képtelenség. Én biztosan képtelen lennék rá. Amikor megláttam a fiamat mikor megszületett, na az szerelem volt első látásra és ott bevésődött a szívembe az eszembe, a lelkembe. Ez egy életen át tartó feltétlen szerelem. Soha senkinek nem tudnám odaadni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!