Csináltam egy tesztet és pozitív lett. Hogy számoljam ki
mennyi idős vagyok jun. 29-én volt meg utoljára?
1/14 anonim válasza:
2008. júl. 29. 19:37
2/14 A kérdező kommentje:
Lehet azért volt ilyen bunkó, mert fiatal vagyok vagy nem adtam neki pénzt!
Szia! Menj rá erre a linkre:
[link] Ha biztosra szeretnéd tudni, keress fel priviben egy nőgyúgyászt, akinek van uh-ja. Én is így voltam. Ilyen korás "csak" úgy nem küldenek el uh-ra.De én meg akartam róla bizonyosodni, így felkerestem egy privát dokit, ott pedig már látszott a petezsák, benne a szikhólyaggal:))Jó babásodást!
2008. júl. 29. 19:41
4/14 anonim válasza:
pénzt?azért hogy megállapítsa,hogy terhes vagy?de hogy ég azt sem "tudta"megmondani...énis fiatal vagyok mégis megállapította a doki,pedig elég bunkó:))
2008. júl. 29. 19:42
5/14 anonim válasza:
még annyit,hogy engem már akkor elküldött uh-ra.
2008. júl. 29. 19:43
Nekem is az első terhességemnél azt mondta a doki, hogy 2 hét múlva menjek vissza, uh-ra. Nem értettem, hiszen akkor már több mint 6 hetes voltam. Aztán rájöttem, hogy azért, mert olyan ősrégi uh készülék volt az intézményben, amin még 8 hetesen is csak elmosódott foltokat lehetett látni.
Szerintem is keress egy magánrendelőt, ahol van uh.
Egyébként a terhesség korát az utolsó mensi első napjától kell számolni.
2008. júl. 29. 19:59
7/14 A kérdező kommentje:
Akkor kereken 5 hetes vagyok igaz?
Szia!
Elvileg most 4 hetes terhes vagy. Az orvos valószínűleg azért nem csinált uh-t, mert korai szakaszban van a terhesség. Bár azért nem tudom miből tartott volna...
Nekem 6 hetesen csináltak először uh-t, és akkor is csak 23 mm volt a petezsák átmérője! Lehet, hogy 4 hetesen még nem látszódna semmi. :(
2 hét múlva biztosabbat fognak mondani!
Majd szurkolok! Kitartás addig!
33 hetes kismama
2008. júl. 29. 20:03
Most elvileg 4 hetes és 2 napos terhes vagy. Nekem a dokim már amikor mondtam neki, hogy tervezzük a babát akkor azt mondta, hogy ha kimarad a mensim és pozitív a tesztem akkor azután kb 2-3 héttel menjek el hozzá mert akkor már van szívdobogás is ami nagyon jól látszik az uh-on. Ezért mondta gondolom az orvos hogy 2 hét múlva menjél vissza. Ilyen korai terhesség még szerintem nem látszik az uh-on csak az hogy meg van vastagodva a méhnyálkahártyád.
2008. júl. 29. 20:20
10/14 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget lányok!
Kapcsolódó kérdések: