Nagyon félek . Ma voltam ügyeleten és csináltak egy gyors uh-t Bpd:77mm 31hétnek felel meg, Ac:250! Védőnőm meg megijesztett h lehet nagy a feje! 28hetes vagyok! Vélemény?
Figyelt kérdés
Terhesség,fej2014. máj. 26. 16:35
1/4 anonim válasza:
Az en babamnak is nagy fejet mondtak, 16. Heten 3,5 cm BPD. De mit szamit ez?:) lanyombak is nagy feje vilt, van de nem vizfejü, söt nagyon okos! A ferjemnek is nagy feje van... Genetika... Ne aggodj! 18 hkm
2/4 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj!
Nálam mérte a doki, 84 mm, a következő héten a kórházban 94 mm! Teljesen kétségbe voltam esve, hogy nőhetett a baba feje egy hét alatt 1 cm-t? Megint saját doki, magánrendelő, 87 mm. Egész egyszerűen csak rossz az kórházi uh gép és ennyire elmérték a buksiját.
Lehet, hogy nálad is kapkodtak, tessék-lássék mértek, és bizony a babáknál pár mm is számít! Említsd meg a dokidnak és csináljatok még egy uh-t.
4/4 anonim válasza:
Nekem 30+3 volt 80 mm BDP. Azt mondtak akkora amekkoranak lennie kell. Sztem 28 hetesen a 77 okes. Ne aggodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!