Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső fali lepénnyel csinálta...

Mellső fali lepénnyel csináltak valakinek jó 4D felvételeket babamozin?

Figyelt kérdés
Úgy értem, nem takarta nagyon a lepény a baba arcocskáját, testét? Nem lett zavarosabb emiatt a kép?
2013. aug. 26. 18:34
 1/8 Ananke ***** válasza:
Nekem az van.Tök jó képek sikerültek! :) Voltunka 19 és 25 héten.A 25. hetet mondják az utolsónak amikor jó felvételeket és képeket lehet csinálni mellső fali lepénnyel.
2013. aug. 26. 18:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Megkérdezhetem, hogy hol csinálták?
2013. aug. 26. 18:48
 3/8 Ananke ***** válasza:
Budapesten,az elsőt a Cleopatra Medical Center,a másodikat a 4D-Genesis nél. Azért két különböző helyen,mert épp ott lehetett kupont venni.
2013. aug. 26. 19:33
 4/8 anonim ***** válasza:
En negyszer voltam, az elso harom alkalommal nem latszott sok minden es a szonografus mondta is, hogy a 28. het utan ne is menjek tobbszir, mert mellso fali es ezutan mar tuti nem lesz jo. Erre a 36. heten lattam, hogy van a babakasszanak kuponja, igy elmentem, mert ossze akartam hasonlitani a korhazas ertekekkel es hihetetlen, de szuper jo kepek lettek! De ilyen ritkan van.
2013. aug. 26. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekünk is jók lettek (jó, azért nem mind). 25 hetesen voltunk a 4D Genesisnél. Az én babám állandóan belenyomta az arcát a méhlepénybe, de a szonográfus arrébb "csalogatta" :)
2013. aug. 27. 11:18
 6/8 anonim ***** válasza:
4es vagyok, szinten 4d genesisnel voltunk.
2013. aug. 27. 12:18
 7/8 Kelemen Szabina ***** válasza:
tökéletes felvétel készült, 26 hetesen voltam.
2013. aug. 27. 16:18
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mentek a kezecskék. Szabina Te hol csináltattad?
2013. aug. 28. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!