Mellső fali lepénnyel volt valakinek bármilyen gondja vagy ez is olyan mint a hátsó fali? Vélemény, tapasztalat?
Sógornőmnek volt/van ilyen, ő mindkét babájával vérezgetett, de semmi egyéb. Nagyon megijedt(ünk) a vérzés miatt, de nem találtak semmi rendelleneset.
Remélem, Neked nem lesznek ilyen problémáid.
nekem is mellső fali. semmi gondom nincs. annyi volt, hogy a terhesség elején a méhlepény elérte a belső méhszájat, de a pocaknövekedéssel szépen feljebb került a lepény, minden oké. de ha a doki ezt nem mondja, nem is veszek észre semmit belőle. ne izgulj, minden rendben lesz!
33hkm
Nekem is az van, nemsokára szülök, teljesen problémamentes volt a terhességem (pedig 41 éves vagyok). Az első két gyerkőccel hátsó fali volt, ott sem volt gond. Mikor megkérdeztem az orvosomat, hogy lehet-e ebből gond, azt a választ adta, hogy semmi az égvilágon, mert ez olyan, mint a szemszín, a barna is jó, meg a kék is, kinek mi. No, hát ezek után nem foglalkoztam ezzel többet.
37+0 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!