Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Őssejt fagyasztásról mi a...

Őssejt fagyasztásról mi a véleményetek? Megéri? Vélemény? Tapasztalat? Ti igénybe veszitek? Ha igen miért? Ha nem miért?

Figyelt kérdés
Mi nagyon gondolkodunk rajta a párommal, de nem olcsó, úgyhogy azért meg kell gondolni...
2013. máj. 28. 09:58
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekünk nem volt rá pénzünk.

Most lenne, így a következő babánál levetetjük.

2013. máj. 28. 10:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekünk nem volt kérdés,természetes volt,mind a kettőnél. Az első babánál 2 év alatt részletben fizettük,a másodiknál egy összegben.Ha már van ilyen lehetőség,nem szabad elmenni mellette.
2013. máj. 28. 10:04
 3/5 anonim ***** válasza:
9%

Ha már végképp nem tudnám hová tenni a pénzem, akkor se biztos, hogy igénybe vettük volna.

A kombinált teszt marketingje is csak az első gyereknél tudott meghatni. (Nem tartoztam abba a korosztályba, akinél számottevő kockázat volna). Második, harmadik gyereknél már nem is csináltattuk meg azt sem.

Igazából engem az zavar ebben az egész "iparágban", hogy az alapvetően jó célt szolgáló dolgokkal is pofátlanul lehúzzák az embereket. Szóval mi arra jutottunk, hogy ne adja az ég, hogy bármi baja legyen akármelyik gyerkőcnek, de azokat a százezreket inkább látható, megfogható dolgokra fordítjuk.

2013. máj. 28. 10:37
 4/5 anonim ***** válasza:
Én még csak 13 hetes vagyok, így nem néztem át, hogy pontosan mire is jó, mit nyerünk az őssejt levétellel. Egy anyukával beszélgettem a rendelőben, aki azt modnta, hogy ők is sokat filóztak a kérdésen, de végül nem vetették le, azért mert ők úgy tudják, hogy az őssejtből való gyógyítás nagyon gyerekciőőben jár. Kínában léteznek olyan klinikák, ahol használják a módszert , méregdrága kezelésként, de itthon ennek nincs realitása. És az megint egy újabb kérdést vet fel, hogy van-e pénzed, bizalmad kínába menni,ha ne adj Isten probléma van. Ezt azért nem veszem készpénznek, de a véleményét elraktároztam. Ezt is számbaveszem majd, ha döntök.
2013. máj. 28. 17:23
 5/5 anonim ***** válasza:

mi levetetjük, mert én nem tartom ezt az összeget ahhoz képest soknak, amit érhet. nem súlyos százezrekről beszélünk, hanem kb 150 ezer forintból már le lehet vetetni. mi külföldön élünk, itt egy kicsit drágább, de itt sem érzem olyan soknak.

ha valaki nem fogad fel otthon dokit, nem fizet neki szülés után 80 ezret, meg nem hord havi szinten 8000 ft-ot a magánrendelőbe, már meg is van az ára.

lehet, hogy gyerekcipőben jár ma még az őssejtterápia (bár ezzel nem értek egyet, mert elég sok ígéretes kutatás van), de egy olyan ágazatról beszélünk, ami hatalmas sebességgel fejlődik. én nem akarom soha megbánni, hogy nem húztam be egy kicsit a nadrágszíjamat most.

remélem soha nem lesz rá szükség, de ha mégis lenne, és nem vetetném most le, mert "minek az", meg "olvastam, hogy nem is jó" azt soha de soha nem bocsátanám meg magamnnak....

2013. jún. 18. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!