Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mellső fali lepénnyel volt...

Mellső fali lepénnyel volt valakinek bármilyen gondja vagy ez is olyan mint a hátsó fali? Vélemény, tapasztalat?

Figyelt kérdés
2013. júl. 20. 07:51
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem is mellső fali lepényem volt,és semmi de semmi gond nem volt belőle :)

Az első mocorgást 16+5 hetesen éreztem meg,pedig rajtam még felesleg is volt :) Makk egészséges kisfiam született 10/10-es Apgarral :)

11 hetes baba anyukája :)

2013. júl. 20. 09:56
 12/17 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem mindkét lányomnál mellső fali volt, semmi gond nem volt 16 hetesen már mind a kettőt éreztem mocorogni is! :)
2013. júl. 20. 10:13
 13/17 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm mindenkinek h írt! nagyon megnyugtató ez! mindenkinek kellemes babavárást illetve már babázást! :)
2013. júl. 20. 10:47
 14/17 anonim ***** válasza:
Szia nekem is mellső fali a lepényem, az egyetlen hátrány ami volt eddig (19 hetes vagyok) hogy nem látszott rendesen a baby az uh-n mert rosszul is feküldt meg ott volt a lepény, de jó is van benne mert 2 hét múlva kontroll így többet látom az én picim, a nemét nem tudjuk pont a lepény miatt, de hát ez legyen a legnagyobb gondom :D
2013. júl. 20. 10:52
 15/17 A kérdező kommentje:
a több uh az mindig jó,h többet látjuk a babánkat :) köszi a te válaszod is,kellemes babavárást neked is!
2013. júl. 20. 11:02
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekem is mellső fali volt. Én véreztem az elején, de nem emiatt. 19 hetesen éreztem mozogni, 38+4 hetesen született természetes úton a kisfiam (4 óra alatt). Már lassan 9 hónapos lesz :)

Boldog babavárást! Ne izgulj, az orvosod úgyis mondja, ha gond van. :)

2013. júl. 20. 21:54
 17/17 A kérdező kommentje:
köszi a te válaszod is! :)
2013. júl. 21. 07:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!