Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tehetek a terhességem...

Mit tehetek a terhességem alatt kialakuló piros pöttyeim (értágulatok) ellen?

Figyelt kérdés
Azt hallottam ezt értágulat okozza, mely (tapasztalatból is tudom már) idővel nő és helyenként póklábszerű erekben is folytatódik. Egyre több ilyenem van, és eddig senki nem mondott még rá semmit, hogy mit tehetek ellene, miért is van. Még csak a 24-25. hétben vagyok, és azt hallottam ez csak még több lesz majd a 3. harmadban. Azt már sikerült kiderítenem bőrdokinak köszönhetően utólag van rá lézeres kezelés, de én megelőzni is szeretném ezek kialakulását.
2008. júl. 29. 16:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Neked hol jöttek ki? nekem a mellkasomon lettek ilyen piros pöttyök, és nagyon remélem el fog múlni.

most a 21.hétben vagyok.

2008. júl. 29. 16:47
 2/4 A kérdező kommentje:
Nekem is főleg ott vannak, de sajnos máshol is: hátamon, és 1-1 elvétve a lábamon, kezemen... is. Valamennyi biztos hogy vissza fog menni, de nekem azt mondták sok meg is marad, és azt max lézeres kezeléssel lehet eltávolítani. :(
2008. aug. 5. 07:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Na, ez remek hír:( Nagyon nem lennék boldog ha örökre ott maradnának.... Megkérdezem az orvosom, bár én mindig olyan dolgokat kérdezek, amire nem tud válaszolni...

Kitartást Neked is!!

2008. aug. 6. 08:48
 4/4 anonim ***** válasza:
A titokzatpos kis vörös pöttyök neve:hemangioma ,okozói pedig a hormonok valamint a megnövekedett vérellátás.A pettyek általában nem múlnak el maguktól de a szülést követően lézerrel eltávolíthatók.
2008. dec. 9. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!