Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az, ha kb.4 hetes...

Normális az, ha kb.4 hetes terhesen igazából nincs semmilyen tünetem?

Figyelt kérdés
Természetesen a menzesz elmaradt, és lett 2 pozitív tesztem. Mintha a melleim érzékenyebbek lennének, de kb. ennyi.Szokott lenni hasfájásom, menzeszhez hasonlítható érzés, de olvasom, hogy az normális a méhszalagok nyúlása miatt. Természetesen nem a rosszulléteket hiányolom, de kíváncsi vagyok, hogy van-e, akinek szintén ennyire "észrevehetetlen" volt az elején a terhesség.
2014. máj. 23. 11:10
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális, még nagyon az elején vagy.
2014. máj. 23. 11:11
 2/10 anonim ***** válasza:

4 hetesen nincs tünet. Ez tök normális.

Valakinek csak később a 7-8. hét felé jön elő, vagy mondjuk itt vagyok én, akinek nem volt szinte semmi tünete. Életem legszebb időszaka volt. :)

2014. máj. 23. 11:12
 3/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm! Jövőhéten megyek orvoshoz. Bolond vagyok, tudom, de néha már felmerül bennem, hogy csinálok egy harmadik tesztet is :)

Kedves második! Neked hasfájásod sem volt? Engem az aggaszt egy kicsit. Mindig félek, hogy esetleg megjön.

2014. máj. 23. 11:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Kérdező sokan még azt sem tudják ilyenkor, hogy terhesek, persze hogy normális.
2014. máj. 23. 11:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak tippelem, hogy 4 hetes lehetek, de valószínű. Vagy max a 6. hétben lehetek, de az neccesebb.
2014. máj. 23. 11:15
 6/10 anonim ***** válasza:
én 6 tesztet pisiltem össze,mire orvoshoz kerültem :) pont azért,mert nem volt tünetem. az erősödő csík pedig bizonyíték volt és megnyugtató :)
2014. máj. 23. 11:26
 7/10 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó, köszönöm Neked is. Igazából nagyon erős pozitív tesztjeim lettek, ezért is beszélem le magam róla, hogy csináljak harmadikat... :)
2014. máj. 23. 11:29
 8/10 anonim ***** válasza:

2. vagyok: olyan érzésem volt, mint mensi előtt, mintha megjönne, de ezt nem vettem tünetnek akkor még, mert olyan volt, mint szokott lenni amúgy is.

No, de nem jött meg! :)

2014. máj. 23. 11:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Szia! Teljesen normális! Ember függő! Nekem pl semilyen tünetem sem volt a 9 hónap alatt sem az elején sem a végén. 7-8 hetes voltam mikor nyaralni mentünk és kb 3000 km-t utaztunk kocsival minden rosszullét és hányinger nélkül. Szóval ez semmit nem jelent ettől még simán lehetsz terhes. Szu
2014. máj. 23. 11:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy nincsen tüneted! :) Nekem a 6. héten kezdődött.. Amúgy gratulálok! :)
2014. máj. 23. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!