Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 19. héten készült UH írja -...

A 19. héten készült UH írja - a lepény a mellső falon tapad, mélyen. Még nem voltam dokimnál az eredménnyel. Elképzelhető, hogy szigorú fekvésre fog emiatt?

Figyelt kérdés

Gondolok itt eltilt a terhes tornától, szextől, egyéb földi örömöktől.

Köszi a válaszokat előre is.

2008. júl. 29. 12:45
 1/6 anonim ***** válasza:

szia,

Van rá esélyed sajnos..

Szigorú ágynyugalom..

Aki nézte az _UH-ot az nem mondott semmit?

2008. júl. 29. 13:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem az van a papíromra írva,hogy:lepény a mellső falon tapad.Ez normális.De hogy mélyen?Hát addig még nem visszed a dokihoz a papírod nagyon vigyázz magadra.

Boldog babavárást!

19 hetes kismami!

2008. júl. 29. 13:19
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Az UH-s azt mondta minden ok. A védénő hívta fel a figyelmem a dologra. Vajon ez csak most veszélyes vagy eddig is az volt? Cipekedés, hosszú utazások, túrák sőt off-road is szerepelt az elmúlt néhány hét összesített listáján....Egyszer sem volt fájdalmam és az orvos, UH-k sem mondtak semmit eddigi vizsgálatokon....

2008. júl. 29. 14:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem is a mellső falon tapad a lepény, de senki nem mondta, hogy ez baj lenne, pedig több dokinál is voltunk. Most vagyok 21 hetes, igaz nem dolgozom, de csak azért mert ki akartak rúgni. Első gyerek, próbálok vigyázni magamra, de nem fekszem vagy ilyesmi, csak nem cipekedek, nem ugrálok, és nem akarok indulni a maratonon. Szexelni is szoktunk, igaz tornázni nem tornázok. Most akkor aggódjak?
2008. júl. 29. 14:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Ne aggódj. Nem a mellső fal a baj, hanem az, hogy mélyen.
2008. júl. 29. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is mélyen fekvő (habár hátul tapad), de a dokim szerint nem kell annyira félni. Idővel feljebb is vándorolhat. Kerüljem az emelést, a guggolást, meg a hajolást, mert nagyobb az esélye, hogy megnyílhat a méhszáj, stb. A szexet is kérdeztem, azt mondta, lehet, csak óvatosan. :)

(25 hetes kismami)

2008. júl. 29. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!