Testvérem pont ma 32 hetes, és most vitték be mert megindult a szülés! Mennyi esély van arra hogy minden rendben legyen!? Nagyon megijedtünk! Hamarosan indulunk utánna!
jaj, de jo! gratulalok! a 2400 gramm az nem kicsike mar es biztos egeszseges eros emberke lesz! minden jot nektek es nagyon boldog ujevet a hirtelen erkezett kisasszonykaval!
29km
Nagyon örülök, hogy minden rendben! Sietett Anyucihoz, apucihoz a kiscsajszi!Remélem most már megnyugodtok!
23hetes
Gratula a tesónak!
Minden rendben lesz, ne izguljatok!:)
Én pont így szültem, 32 hétre.
Csak nekem kisfiam született. Ő 2040gramm volt, hatalmas haj, és gyönyörű:)))
Mi 3 hétig voltunk a kórházba, szerencsére semmi komplikáció nem lépett fel. Egy pár napot volt inkubátorban, de az is csak a sárgaság miatt.
Most decemberben töltötte be az 1 évet
Teljesen behozta a lemaradását. Megy, dumál, nevetgél, és nagyon akaratos:)
Már majd nem 10 kg.
Tényleg nagyon ügyesek már ezek a babák.
Gyorsan be fogja ő is hozni a lemaradását
Sok Boldogságot Hozzá!!!
Szia!
Nagyon Gratulálok a szép nagy babához!!!
Az én lányom 33 hétre született 2350g-al. 8 napig voltunk kórházban, most 10 hós és gyönyörű már 7és fél hós korától feláll, jön megy gagyog állandóan. Igaz nem egy nehézsúlyú most sem 8 és fél kg. Még életében 1szer volt egy kis hőemelkedése amikor az első foga jött.
BUÉK nektek!!!
Nagy gratula!! Te jó ég, nagyon nagy ahhoz képest, hogy 32 hétre született! Mekkora lett volna ha 40-re születik!
Erőt egészséget kivánok nekik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!