Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Testvérem pont ma 32 hetes,...

Testvérem pont ma 32 hetes, és most vitték be mert megindult a szülés! Mennyi esély van arra hogy minden rendben legyen!? Nagyon megijedtünk! Hamarosan indulunk utánna!

Figyelt kérdés
2009. dec. 29. 14:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

jaj, de jo! gratulalok! a 2400 gramm az nem kicsike mar es biztos egeszseges eros emberke lesz! minden jot nektek es nagyon boldog ujevet a hirtelen erkezett kisasszonykaval!

29km

2009. dec. 30. 08:46
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok én is!Boldog Új évet kívánunk az egész családnak!16 hetes km
2009. dec. 30. 17:05
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon örülök, hogy minden rendben! Sietett Anyucihoz, apucihoz a kiscsajszi!Remélem most már megnyugodtok!

23hetes

2009. dec. 30. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Gratula a tesónak!

Minden rendben lesz, ne izguljatok!:)

Én pont így szültem, 32 hétre.

Csak nekem kisfiam született. Ő 2040gramm volt, hatalmas haj, és gyönyörű:)))

Mi 3 hétig voltunk a kórházba, szerencsére semmi komplikáció nem lépett fel. Egy pár napot volt inkubátorban, de az is csak a sárgaság miatt.

Most decemberben töltötte be az 1 évet

Teljesen behozta a lemaradását. Megy, dumál, nevetgél, és nagyon akaratos:)

Már majd nem 10 kg.

Tényleg nagyon ügyesek már ezek a babák.

Gyorsan be fogja ő is hozni a lemaradását

Sok Boldogságot Hozzá!!!

2010. jan. 1. 09:18
 25/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nagyon Gratulálok a szép nagy babához!!!

Az én lányom 33 hétre született 2350g-al. 8 napig voltunk kórházban, most 10 hós és gyönyörű már 7és fél hós korától feláll, jön megy gagyog állandóan. Igaz nem egy nehézsúlyú most sem 8 és fél kg. Még életében 1szer volt egy kis hőemelkedése amikor az első foga jött.

BUÉK nektek!!!

2010. jan. 1. 09:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nagy gratula!! Te jó ég, nagyon nagy ahhoz képest, hogy 32 hétre született! Mekkora lett volna ha 40-re születik!

Erőt egészséget kivánok nekik! :-)

2010. jan. 1. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!