Szülés után hány rendszeres menstruáció után van esély újra teherbeesni?
Figyelt kérdés
Talán naív és buta kérdés.... elnézést. 10hete szültem császárral, de mivel a babánkat elvesztettük, szeretnék mihamarabb új terhességet vállalni. A fél évet- egy évet kivárni mindenképp javasolják amit meg is fogadunk, de már 2.5 hónapja hogy nem menstruálok.... A tejem sajnos még mindig néha csordogál, pedig nincs kit szopiztatnom :(, talán ezért késik? Mennyit várjak, mennyi idő után szóljak a dokinak szerintetek?2010. ápr. 9. 13:19
1/10 anonim válasza:
Sajnos nem lesz hasznos a válaszom, csak gondoltam leírom hogy őszinte részvétem és szívből kívánom hogy mihamarabb tudj újra babát vállalni és hogy minden rendben legyen!
2/10 anonim válasza:
Nagyon sajnálom, ami veled, veletek történt!!
Sajnos a kérdésedre nem tudok válaszolni.
Nem hívott vissza kontrollra? Ha aggódsz, keresd fel!
Hagyj magadnak időt gyászolni, mielőtt jönne az újabb kis jövevény (de te tudod, ez csak az én tanácsom)!
3/10 anonim válasza:
Nagyon sajnálom ami veletek történt. Még menstruáció elött is teherbe eshetsz, mivel a peteérés a menstruációt megelőzi. Szóval akár már most is teherbe eshetsz, így jó lesz vigyázni. Igen, ajánlatos még várni, hogy regenerálódj, főleg császár után. Én császárral szültem, és azt mondták, hogy a következő babáig még várjak minimum 18 hónapot, de jobb, a 2 év. Valószínű még a tejcsi miatt nem indult meg a menstruációd, de az a biztos, ha rákérdezel a dokidnál. Szerintem ezt akár telefonon is megteheted.
4/10 anonim válasza:
Szia!
2,5 hónap után jött meg elsőre császár után. Azóta 6 hetes terhes vagyok.
De nekem hamar elapadt a tejem. Addig nem jött meg.
Sok sikert!
5/10 anonim válasza:
Ja előző vagyok! Van, aki úgy esik teherbe, hogy nincs is még menszije!
Szerintem ez nem attól függ hányszor volt meg, hanem attól, hogy van-e Pé vagy csak mensi!
6/10 anonim válasza:
Mire írtam, nem előző lettem, hanem a 2.! Csak hogy elkerüljük a félreértéseket.
7/10 Vilcsianyuja válasza:
Nagyon-nagyon sajnálom :o(( Megértem, hogy most úgy tudsz észnél maradni, ha már a következő picire koncentrálsz. A tejed elállítására esetleg próbálj meg apasztó homeos bogyókat (a gyógyszertárban segítenek). Aztán, ha már elapadt, és még mindig nem jön meg a mensid, akkor szólj a dokidnak. Egyébként teherbe eshetsz akár most is, hiszen nem tudhatod, mikor van azelső ovulációd. Ne aggódj, van ideje megjönni a ciklusodnak, és drukkolok, hogy kárpótoljon az élet ezután a borzasztó veszteség után.
8/10 anonim válasza:
Szia! Én 18 hónapig szoptattam a lányom és ezidő alatt nem jött meg a menzeszem sem. Mikor megjött, 4 hónap múlva sikerült teherbe esnem. Nagyon drukkolok Nektek!
9/10 anonim válasza:
Utolsó vagyok, én is császáros voltam.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!!!
2010. ápr. 9. 16:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!