Kinek milyen "káros szenvedélye" volt mielött megtudta, hogy baba lesz?
Figyelt kérdés
Én sajnos cigizek. Abban reménykedem, hogy amikor megtudom, hogy baba van le tudom tenni.
Volt, hogy szórakozni mentetek pár pohárkával megittatok de már baba volt csak nem tudtatok róla?
Lett valami gond ez miatt terhesség alatt?
2014. máj. 19. 23:27
11/16 anonim válasza:
Én is cigiztem, 1 napja késett, amikor tesztet csináltam, azóta nem gyújtottam rá. Most már nagyon zavar a füst is. Férjem még dohányzik sajnos. 36 hkm
12/16 anonim válasza:
szia. én sejtettem hogy terhes vagyok mikor tesztelni akartam de szokás szerint vettem egy dobozt cigit. a teszt pozi lett.onnantól kezdve azt az egy dobozt napi 2-3 szálasával szívtam elkb 5-6 nap alatt. ekkor voltam 5hetes. azóta nem gyújtottam rá. sajnos nem szoktam le róla, csak szüneteltetem. ha majd "csak" magamat károsítom majd megint cigizek. a párom azóta is cigizik, sokkal kevesebbet, van hogy egész nap csak 1 szálat szív el. van hogy kiülök vele és beszélgetünk, de nem zavar. tudom mért nem cigizek és ez épp elég ahhoz hogy ne akarja rágyújtani. nyugi neked is menni fog. ha máskor nem is az első uh után mikor látod/hallod a kicsi szívét, addig nem könnyű beleélni magad hogy egy élet van a pocakodban ha egy kicsit is jobban függsz a cigitől. nekem szerencsém volt mert én szerettem/szeretek cigizni, nem függőségből tettem. így egy fokkal könnyebb volt.
13/16 anonim válasza:
Én cigiztem, meg néha elmentem sörözni a barátnőkkel, néha 1-1 jó minőségű pálinkát is ittunk.
Amikor pozitív lett a teszt, rögtön abbahagytam a cigit és alkoholt sem ittam.
Teljesen panaszmentes terhességem volt, minden eredmény tökéletes volt.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) mindenkinek nagyon boldog babavárást és babázást :)
2014. máj. 21. 12:37
15/16 anonim válasza:
8hetesen vettem észre hogy terhes vok. Reggel 8tól 7ig aztan egy gyors zuhany utan este 8tól hajnal 4ig dolgoztam. Kb napi 3 órákat aludtam. Dohányoztam. Napi 20 óra munka alatt volt időm elszivni majd 2 doboz cigit.. nyilván abbahagytam az éjszakázást meg a dohányzást is mikor megtudtam hogy terhes vagyok.. mivel vendéglátóztam nem akartam a füstbe állni egésznap igy a nappali munkát is abbahagytam. 35kg-ot hiztam 7 hónap alatt(amit le is adtam hál'Istennek!). A babám egészségesen született. 3 és fél éves most. Még mindig aggodok hogy vmi betegsége lesz a hülye életvitelem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!