Ti hány évesen lettetek teljesen biztosak abban, hogy kész vagytok egy baba érkezésére?
Figyelt kérdés
Én sajnos még fiatal vagyok (20), de már szinte gyerekkorom óta arra vágyom, hogy családanya legyek.:) Azt vettem észre, hogy ez egyáltalán nem gyakori, a baráti társaságomból egy embert sem tudok, aki vágyik babára ennyi idősen. Ti hogy vagytok ezzel?2014. máj. 19. 14:11
21/23 anonim válasza:
28 voltam, mikor férjhez mentem, és utána szerettem volna, de csak azért, mert ez az "elvárás". Eleinte örültem, hogy megjött. Aztán azt, hogy tényleg szeretnék, olyan 6-7 hónapos kismamaként éreztem, amikoris már aranyosnak láttam a kisgyerekeket. Előtte sosem hozott lázba egy gyerek, baba sem, ha megláttam az utcán. Sosem voltam egy anyatípus, aki pici kislány kora óta vágyott a hercegre, a fehér ruhára és a kisbabákra. Gyerekkoromra is emlékszem, hogy sosem tudtam mit kezdeni a kisbabákkal, inkáb otthagytam, ha mondták, hogy játszak vele. 30 és fél voltam, mikor a kislányom megszületett és vele éreztem, mikor megszületett, hogy igen, most kész is vagyok rá, és akarom is! Most pedig egyértelműen érzem (1,5 éve), hogy szeretnék kistesót, most érzem azt, hogy milyen aranyos és vágyom is egy kisbabára. Anyának kellett lennem hozzá. Remélem össze is jön! Ennyire más mindenkinél, láthatod! Az eszem mindig is tudta, hogy fiatalon kellene szülni, hogy vele lehessek minél többet, ne 50 évesen menjek az érettségijére, de a szívem még nem akarta!
22/23 anonim válasza:
De érdekes, hogy 20 évesen bemertem/bemertük vállalni a babát és lelettem pontozva. Gratulálok! Azért, mert más nem úgy gondolkodik mint a nagy többség, még nem kellene lepontozni...
23/23 anonim válasza:
Nekem a párom (már férjem) indította be ezt nálam. Ahogy megismertem tudtam, hogy kell Tőle. Előtte nem szerettem a gyerekeket, fogalmazzunk így. 24 évesen ismertem meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!