Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány évesen lettetek...

Ti hány évesen lettetek teljesen biztosak abban, hogy kész vagytok egy baba érkezésére?

Figyelt kérdés
Én sajnos még fiatal vagyok (20), de már szinte gyerekkorom óta arra vágyom, hogy családanya legyek.:) Azt vettem észre, hogy ez egyáltalán nem gyakori, a baráti társaságomból egy embert sem tudok, aki vágyik babára ennyi idősen. Ti hogy vagytok ezzel?
2014. máj. 19. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
76%
Kb olyan 23 eves korom ota ereztem azt h na mar most angyon szeretnek es keszen vagyok ra, a kapcsolatunk is megerett erre, a hatter is es en is ugy erzem h na gyerunk. 25 evesen lettem anya. :-) 15 honapos kislanyom van.':-)
2014. máj. 19. 14:42
 12/23 anonim ***** válasza:
65%
Én 22 vagyok és már nagyon szeretnék babát...nagyon sok régi osztálytársamnak már van, és irigylem őket...DE! Tudom, hogy még nincs utt az ideje, és hiába állok én készen az anyaságra, a Párom még nem, és azt beszéltük meg, hogy még várunk 2 évet vele...Augusztusban lesz az esküvőnk most azzal foglalkozunk :)
2014. máj. 19. 14:57
 13/23 anonim ***** válasza:
74%
29 évesen. Akkorra kiélveztem az egyetemi éveket, lediplomáztam, dolgoztam, férjhez mentem és vágytunk a babára. Ma már 2 éves a fiam.
2014. máj. 19. 16:07
 14/23 anonim ***** válasza:
62%
Én kb 22 éves korom óta. Most szeptemberben töltöm a 25-öt és pár héten belül szülök :) Nekem kellett ez a 2- 2,5 év hogy tényleg biztos legyek a dolgomban és úgy érzem ennél ideálisabb korban, kapcsolatba nem is szülhetnék :)
2014. máj. 19. 16:25
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
16eves voltam amikor megszuletett a hugom.azota imadom ababakat.de most jott el az ido/par/elethelyzet hogy johet a baba.26eves vagyok es 3honapos a babam.:-)
2014. máj. 19. 16:43
 16/23 anonim ***** válasza:
43%
23évesen lettem biztos abban,hogy szeretnék gyereket.Hát elmúltam 30 és még nincs és most sem jött össze ebben a hónapban.
2014. máj. 19. 16:53
 17/23 anonim ***** válasza:
60%
Őszintén? 31 vagyok, 2 és fél éves a fiam, de néha még most is úgy érzem,hogy nem vagyok rá kész! :)
2014. máj. 19. 17:19
 18/23 anonim ***** válasza:
9%
a 17:19-es válasza nagyon szimpatikus :) én korodbeli vagyok, szintén évek óta vágyok babára, de tudom és érzem, még évekig nem állok majd rá készen. még rengeteg dolog van addig előttem: érettségi, főiskola, aztán biztos egzisztencia. nem luxuséletre vágyom, csak azt szeretném, hogy amikor megérkezik a baba, legyen annyi vésztartalékom, hogy ne okozzon gondot, ha az én fizetésem nagy része kiesik, és tudjuk úgy szervezni a pénzt, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza a gyerek(ek) első pár évében, tovább úgyse lehet nagyon szervezkedni. hosszú még odáig az út, de addig meg élvezem azt, és nem egy idealizált álomképbe menekülök, mert a babázás úgyse olyan lesz, mint amilyen rózsaszínnek én megálmodom. tudom, sokat kell még érnem, hogy egyáltalán azt merjem mondani egy stabil, biztos kapcsolatban: rendben, jöhet a baba!
2014. máj. 19. 17:54
 19/23 anonim ***** válasza:
46%

20 évesen.

Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni. Egy hónap múlva jön el a szülés időpontja.

A vőlegényemmel több mint 5 éve vagyunk együtt, együtt élünk és most jött el az a pillanat, hogy itt az ideje a babának. Sajnos az építkezés miatt az esküvőnk jövőre marad. Szerintem minden feltétel adott a babához, abszolút felkészültnek érezzük magunkat mind a ketten. Nagyon várjuk már a kis picurkánkat :)

34 hkm

2014. máj. 19. 18:41
 20/23 anonim ***** válasza:
28voltam mikor megismertem a páromat, és mikor vele kiakalult a kapcsolat, az magával hozta, hogy elkezdtem vágyni a családra, gyerekekre. Nagyon szerettem előtte is a kisbabákat, de én pl nem lettem volna jó anyuka korábban. Korábban eszembe sem jutott ez a téma, 24éves koromig suliba jártam, szereztem két diplomát, világot akartam látni-megtettem, dolgozni akartam-jó állást sikerült szereznem, és mikor minden sinen volt, akkor jött a NAGY Ő. Azóta már 10év eltelt, férjem lett az akkori párom és 3gyerekünk van, szép nagy házunk- szóval minden jól alakult.
2014. máj. 19. 22:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!