Ti hány évesen lettetek teljesen biztosak abban, hogy kész vagytok egy baba érkezésére?
Figyelt kérdés
Én sajnos még fiatal vagyok (20), de már szinte gyerekkorom óta arra vágyom, hogy családanya legyek.:) Azt vettem észre, hogy ez egyáltalán nem gyakori, a baráti társaságomból egy embert sem tudok, aki vágyik babára ennyi idősen. Ti hogy vagytok ezzel?2014. máj. 19. 14:11
11/23 anonim válasza:
Kb olyan 23 eves korom ota ereztem azt h na mar most angyon szeretnek es keszen vagyok ra, a kapcsolatunk is megerett erre, a hatter is es en is ugy erzem h na gyerunk. 25 evesen lettem anya. :-) 15 honapos kislanyom van.':-)
12/23 anonim válasza:
Én 22 vagyok és már nagyon szeretnék babát...nagyon sok régi osztálytársamnak már van, és irigylem őket...DE! Tudom, hogy még nincs utt az ideje, és hiába állok én készen az anyaságra, a Párom még nem, és azt beszéltük meg, hogy még várunk 2 évet vele...Augusztusban lesz az esküvőnk most azzal foglalkozunk :)
13/23 anonim válasza:
29 évesen. Akkorra kiélveztem az egyetemi éveket, lediplomáztam, dolgoztam, férjhez mentem és vágytunk a babára. Ma már 2 éves a fiam.
14/23 anonim válasza:
Én kb 22 éves korom óta. Most szeptemberben töltöm a 25-öt és pár héten belül szülök :) Nekem kellett ez a 2- 2,5 év hogy tényleg biztos legyek a dolgomban és úgy érzem ennél ideálisabb korban, kapcsolatba nem is szülhetnék :)
15/23 anonim válasza:
16eves voltam amikor megszuletett a hugom.azota imadom ababakat.de most jott el az ido/par/elethelyzet hogy johet a baba.26eves vagyok es 3honapos a babam.:-)
16/23 anonim válasza:
23évesen lettem biztos abban,hogy szeretnék gyereket.Hát elmúltam 30 és még nincs és most sem jött össze ebben a hónapban.
17/23 anonim válasza:
Őszintén? 31 vagyok, 2 és fél éves a fiam, de néha még most is úgy érzem,hogy nem vagyok rá kész! :)
18/23 anonim válasza:
a 17:19-es válasza nagyon szimpatikus :) én korodbeli vagyok, szintén évek óta vágyok babára, de tudom és érzem, még évekig nem állok majd rá készen. még rengeteg dolog van addig előttem: érettségi, főiskola, aztán biztos egzisztencia. nem luxuséletre vágyom, csak azt szeretném, hogy amikor megérkezik a baba, legyen annyi vésztartalékom, hogy ne okozzon gondot, ha az én fizetésem nagy része kiesik, és tudjuk úgy szervezni a pénzt, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozza a gyerek(ek) első pár évében, tovább úgyse lehet nagyon szervezkedni. hosszú még odáig az út, de addig meg élvezem azt, és nem egy idealizált álomképbe menekülök, mert a babázás úgyse olyan lesz, mint amilyen rózsaszínnek én megálmodom. tudom, sokat kell még érnem, hogy egyáltalán azt merjem mondani egy stabil, biztos kapcsolatban: rendben, jöhet a baba!
19/23 anonim válasza:
20 évesen.
Mindig is fiatal anyuka szerettem volna lenni. Egy hónap múlva jön el a szülés időpontja.
A vőlegényemmel több mint 5 éve vagyunk együtt, együtt élünk és most jött el az a pillanat, hogy itt az ideje a babának. Sajnos az építkezés miatt az esküvőnk jövőre marad. Szerintem minden feltétel adott a babához, abszolút felkészültnek érezzük magunkat mind a ketten. Nagyon várjuk már a kis picurkánkat :)
34 hkm
20/23 anonim válasza:
28voltam mikor megismertem a páromat, és mikor vele kiakalult a kapcsolat, az magával hozta, hogy elkezdtem vágyni a családra, gyerekekre. Nagyon szerettem előtte is a kisbabákat, de én pl nem lettem volna jó anyuka korábban. Korábban eszembe sem jutott ez a téma, 24éves koromig suliba jártam, szereztem két diplomát, világot akartam látni-megtettem, dolgozni akartam-jó állást sikerült szereznem, és mikor minden sinen volt, akkor jött a NAGY Ő. Azóta már 10év eltelt, férjem lett az akkori párom és 3gyerekünk van, szép nagy házunk- szóval minden jól alakult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!