Ki milyen könyvet ajánlana a baba megszületése utáni gondozás megkönnyítésére?
Figyelt kérdés
Tegnap nézelődtem, de nem igazán találtam. Sok könyv szól a terhességről, én olyat szeretnék, ami a szoptatásról, pelenkázásról, büfizés - játszás, védőoltások stb...tehát a gondozás. Segítenétek??2014. máj. 18. 09:22
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm nektek a segítséget!
2014. máj. 18. 11:12
13/15 anonim válasza:
Valaki meg tudja magyarázni, hogy azzal, hogy leírtam egy könyv címet és írót mitől haszontalan a válaszom??? A ki mit ajánlana egy szubjektív válaszra építő kérdés. Én ezt ismerem, ezt ajánlom. Ha a kérdés az, hogy én könyv alapján akarok gyereket nevelni, vagy az ösztönömre hallgatok, akkor természetes, hogy nem ez a válaszom. Én ajándékba kaptam ezt a könyvet és épp arról szól, amit a kérdező kérdez. Még ha vannak is elavult részek benne..
14/15 anonim válasza:
Spock módszereit sokan ellenzik. Szerintem ezért pontoztak le, mert az ő könyvét ajánlottad. De csak tipp, mert nem én voltam. :) Szerintem ne foglalkozz vele.
15/15 anonim válasza:
Nekem sokat segített a tantusz könyvekből A terhesség könyv!
Nem mondhatnám, hogy el voltunk látva jó védőnőkkel, de ebben sok hasznos dolog van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!