Szokott használni a Canesten kombi? Már aki küzdött ilyen problémákkal terhesség alatt.
Figyelt kérdés
10 hetes vagyok és van egy kevés gombám. A doki a Canesten kombit írta elő. Nektek elég volt az a három szem hüvelytabletta?Annak idején mikor volt ilyen problémám, akkor nekem a Diflucán hatott csak, de ugyebár akkor nem voltam terhes. Szerintetek elég ez vagy van valami hatékonyabb?2009. dec. 28. 16:42
1/8 A kérdező kommentje:
És még közben használom az Utrogestan-t is. Nem üti egymást a kettő?
2009. dec. 28. 16:49
2/8 anonim válasza:
Nekem a dokim azt mondta, hogy ennél erősebbet nem nagyon lehet használni terhesen. Én már kb az 5. ilyen kanestenes kúrán vagyok túl. Fogékonyabbak a terhesek, mint a nemterhesek. Pár napja hagytam abba, reménykedek, hogy szülésig már nem jön vissza, mert császározhatnak is, ha nagyon makacs a gomba.
39+2 kismami
3/8 anonim válasza:
én most másodjára csináltam végig egy ilyen kúrát, az utolsót most karácsonykor, és nekem utána sokáig jó lesz. szerintem kettőt egyszerre ne használj. a kombi nagyon jó. 37 hetes km
4/8 anonim válasza:
Használjatok Génia 92-t! Rendbe teszi a hüvelyflórátokat, nem tud elszaporodni a gomba.
5/8 A kérdező kommentje:
A Genia 92 nagyon jó,ismerem, de gombára nem hat.
Muszáj használnom az Utrogestan-t is, mert azt azért kaptam hogy megmaradjon a baba.
Nem a gomba miatt használom mind a kettőt.
2009. dec. 28. 18:36
6/8 anonim válasza:
Én 3* használtam az előző terhességemnél, nekem elég volt a canesten kombi. Hogy mivel egészíted ki a kúrát, azt szerintem érdemes lenne megbeszélned az orvosoddal.
29 hetes kismami
7/8 anonim válasza:
Nekem az utrogestan hüvely irritációt okozott. Ezért duphastont kaptam helyette ami szájon át szedhető.
8/8 anonim válasza:
En alapban nem vagyok hajlamos huvelygombara, eletemben osszesen ketszer volt, ebbol az egyik az elso terhessegem alatt. Akkor canesten kombit kaptam ra en is es eleg volt, segitett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!