Semmire nem múló menszesz szerű görcs (derékba és comba sugárzó) lehet szülés kezdete?
Figyelt kérdés
Semmire nem múlik, hol erősebb hol gyengébb, a derekam majdnem leszakad, lehet ebből még rendszeres fájás? Kezdődött valakinek így?2014. máj. 14. 15:21
11/14 anonim válasza:
Nem hinném, hogy babázik még, de lassan már biztosan fog :)
12/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, még itthon, még mindig nem rendszeres annyira hogy elinduljunk, 5-7 percesek, de megbeszéltem apával hogy egy ora és indulunk.
2014. máj. 14. 22:42
13/14 anonim válasza:
Hát jah. Inkább legyetek benn, minthogy meginduljon. Az én esetemben úgy volt, hogy nagyon gyorsan átváltottunk tágulásból kitolásra. Hirtelen jött az inger és tudtam, hogy itt az idő, meg kell szülni a babát.
14/14 anonim válasza:
Hogy vagy kérdező és a válaszolok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!