Vajon mennyi időm lehet még?
Már lassan két hete elkezdett napi szinten többször is keményedni és görcsölni (menses szerű) a pocim. Az elmúlt 5-6 napban, már fel is kelek rá éjjel annyira erős, de viszonylag hamar el is múlik és nem ismétlődik rendszeresen. A mostani éjjel pedig már a hátam / derekam is nagyon fájt közben. Voltam hétfőn dokinál és elkezdett nyílni a méhszájam, bár akkor még csak fél-1 ujjnyira voltam nyitva. Most már lassan 37 hetes vagyok.
A hasam is eléggé lent van már.
37+2-re született a lányom 2960g/54cm, nem számít már koraszülésnek :) 4 éves, és makk egészséges szerencsére :)
kitartás nektek, az lebegjen a szemetek előtt, hogy nem sokára ott szuszog a babuci a mellkasotokon :)))
ismerős helyzet...:)
hétfőn töltöttem a 37. hetet. 1 ujjnyi tágulás volt már 35 hetesen, tegnap egész este keményedett a hasam, szokott görcsölni is, bár ritkán. én is minden pillanatban azt várom hogy történjen valami, legyek túl rajta minél hamarabb hogy jöhessek utána haza a nagylányhoz, és ő is minél hamarabb rázódjon bele a kistesó tudatba, viszont elvileg még van 2-3 hete odabent :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!