Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap lejár az időm de nem...

Holnap lejár az időm de nem akar kíbújni. Vajon meddig akar még bent maradni?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 13:05
 1/6 anonim ***** válasza:

nekem 4 napot húzott rá a fiam, aztán a tervezett indítás előtti napon megijedt és magától kibújt :)

kitartás, már csak napok kérdése

2009. okt. 10. 13:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Majdnem egyidősek vagyunk, én hétfőre vagyok kiírva:) Már én is utálom ezt a várakozást, nem szeretném túlhordani, azt meg pláne nem ha be kellene indítani a szülést. Nekem ma reggel óta elég sok a joslóm, sokat keményedek, de hát nem hiszem hogy még ki akar bújni. Nincs mit tenni, várnunk kell:)
2009. okt. 10. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

Kitartás! Max 2 hetet engednek ráhúzni! :-)

Én 13 napot hordtam túl a kisfiamat, amikor a doki délelőtt közölte, hogy másnap kiveszi. Erre a kicsikém úgy megijedt, hogy a szíve is megállt. Azonnali császárom volt. :-(

2009. okt. 10. 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Én is így voltam, a fiam végül 10 napot húzott rá, már teljesen beletörödtem hogy így Two in One maradunk :))

Nekem is másnap reggel kellett volna menjek be a kórházba, hogy megindítsák.

Ettől úgy megijedt, hogy előtte levő nap szépen elindult magától és 5 óra alatt meg is lett!

Kitartás, tudom nehéz!!

2009. okt. 10. 17:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Én szerdára vagyok kiírva. Eddig jól elvoltam, és úgy gondoltam, majd ő eldönti, hogy mikor akar jönni, de 1-2 napja nagyon sok jóslóm van, és azóta be vagyok sózva, úgy szeretném már, ha megszületne...
2009. okt. 11. 08:53
 6/6 anonim ***** válasza:

Mindenki azzal jön nekem, hogy talán a közelgő erős hidegfront rásegít. Hát, szurkoljunk, hogy így legyen!

:-)

2009. okt. 11. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!