Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Akinek mindig is nagyon...

Fcsenike kérdése:

Akinek mindig is nagyon erősen fájtak a menstruációs görcsei, azoknak a szülés is sokkal jobban fáj mint másnak?

Figyelt kérdés
Bocs, ha hülye a kérdés. De nekem azelőtt, mikor megvolt. Olyan görcseim voltak az első napon, hogy majd belehaltam. Hányingerem volt és nem bírtam felkelni az ágyból annyira fájt, néha már sírtam kb. Volt valaki így? Milyen volt a szülése? Előre is köszi. Üdv.: 29 hkm

2013. aug. 30. 17:19
 1/8 anonim ***** válasza:
87%

A szülés mindenkinek fáj. Aki annak idején erősen görcsölt menzeszkor annak is, meg aki simán azt kibírta, annak is kemény a szülés.:)

Egyébként nekem szintén nagyon erős görcseim voltak és ugyan császárral szültem, de ez az utolsó pillanatban dőlt el, amikor is már háromnegyed órája tartottam vissza a tolófájásokat és nagyon fájt a szülés.

Viszont a szülés utáni menzesz görcseim egyáltalán nem erősek. Csak hogy valami pozitívat is mondjak.:)

2013. aug. 30. 17:29
 2/8 anonim ***** válasza:
bocs a vajúdás fájt, mivel sajna csak addig jutottam...de tényleg csak az a pár nyomásom volt már csak hátra
2013. aug. 30. 17:30
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ!
2013. aug. 30. 17:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Nincs összefüggés, nagyon fáj és kész :((((

Egyébként érdekes, mert előtte is fájdalmas volt a mensi, de szülés után még brutálisabb lett...:(

2013. aug. 30. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Én a menzesz alatt haldokoltam mindig,a vajúdásnál szinte semmit nem éreztem így császár lett a vége.Azóta nem is görcsölök soha menzesznél sem.
2013. aug. 30. 20:41
 6/8 anonim ***** válasza:

Olyan volt a menzeszem, mint tiéd, ahhoz képest a szülés nem volt annyira borzasztó, mint vártam. Igaz, tényleg rosszra számítottam, azt gondoltam, a fájdalmas menzeszt kell sokadik hatványra emelni.

De mondhatom úgy is, hogy a fájdalmas vérzés megedzett.

Ami az igazán jó hír, hogy a szülés óta viszont szinte egyáltalán nem fáj.

2013. aug. 30. 20:43
 7/8 anonim ***** válasza:
Hasonlo volt nalam is a helyzet, es mivel mindenki riogatott, hogy mensi 100-szorosa lesz, mondtam, hogy nem fogom tulelni. De igy atelve nem volt olyan veszes, a nekem eddigi legnagyobb gorcseim jottem percenkent a vegen, de helyes legzesi technikaval ki lehetetett birni, hozzaszoktam az evek alatt. Es azota ritkan van gorcs
2013. aug. 30. 22:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszi a választ! Most már azért kezdek izgulni. De úgy látszik, sehogy sincs összefüggés. Azért az jó lenne, ha utána nem lenne annyira fájdalmas. :)
2013. aug. 31. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!