Akinek mindig is nagyon erősen fájtak a menstruációs görcsei, azoknak a szülés is sokkal jobban fáj mint másnak?
A szülés mindenkinek fáj. Aki annak idején erősen görcsölt menzeszkor annak is, meg aki simán azt kibírta, annak is kemény a szülés.:)
Egyébként nekem szintén nagyon erős görcseim voltak és ugyan császárral szültem, de ez az utolsó pillanatban dőlt el, amikor is már háromnegyed órája tartottam vissza a tolófájásokat és nagyon fájt a szülés.
Viszont a szülés utáni menzesz görcseim egyáltalán nem erősek. Csak hogy valami pozitívat is mondjak.:)
Nincs összefüggés, nagyon fáj és kész :((((
Egyébként érdekes, mert előtte is fájdalmas volt a mensi, de szülés után még brutálisabb lett...:(
Olyan volt a menzeszem, mint tiéd, ahhoz képest a szülés nem volt annyira borzasztó, mint vártam. Igaz, tényleg rosszra számítottam, azt gondoltam, a fájdalmas menzeszt kell sokadik hatványra emelni.
De mondhatom úgy is, hogy a fájdalmas vérzés megedzett.
Ami az igazán jó hír, hogy a szülés óta viszont szinte egyáltalán nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!