Semmire nem múló menszesz szerű görcs (derékba és comba sugárzó) lehet szülés kezdete?
Figyelt kérdés
Semmire nem múlik, hol erősebb hol gyengébb, a derekam majdnem leszakad, lehet ebből még rendszeres fájás? Kezdődött valakinek így?2014. máj. 14. 15:21
1/14 anonim válasza:
Igen. Nálam az volt! Menj be a kórházba ha semmire nem múlik! Drukkolok!
2/14 anonim válasza:
Igen, nagyon is gyanús! :)
Én is drukkolok!
3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, már jó lenne babázni :) De az nem baj hogy folyamatosan fáj, de hullámokban változik az erőssége?
2014. máj. 14. 15:25
4/14 anonim válasza:
Nem baj! Így tágulsz. A hullámok közötti időt azért érdemes lenne megnézned.
5/14 A kérdező kommentje:
Rendben, elkezdem mérni, csak nem mindig egyértelmű hogy hol az eleje és hol a vége :/
2014. máj. 14. 15:28
6/14 anonim válasza:
Igen, ez bizony lehet a jele! Könnyű szülést!
7/14 anonim válasza:
Én még csak várom, mára vagyok kiírva, nekem a gyerek pozíciója okoz néha lábba sugárzó nyilallást. De ez vmi ideg lehet, nem fájás.
Amíg nincs egyértelműen szünet köztük, addig szerintem ne indulj el. Ha egy órája rendszeresek és legalább 10 percesek, akkor már érdemes pakolni.
Ez még ilyen "elővajúdás", nekem a számba rágták, hogy ugyan bemehetek, de magammal tolok ki, mert így több időt töltök kórházi környezetben, ami pszichésen kevésbé jó, mint ha itthonlennék.
8/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok, most kezdtek a fájások elkülönülni, mstmár tudom mérni őket.
2014. máj. 14. 16:36
10/14 anonim válasza:
Hogy vagytok? Talán már babázol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!