Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 34 hetesen szörnyen elkezdtem...

34 hetesen szörnyen elkezdtem görcsölni. Nem tudom ez most a gyomrom ami görcsöl, vagy a hasam?

Figyelt kérdés
Köldököm felett 4-5 ujjnnyira folyamatosan fogja a görcs nem akar elmúlni meg be van keményedve. Ez a gyomrom lehet? Igaz ma még a 2 magnéziumon, egy kávén és jégkrémen kívül mást nem ettem:( Nem kívánom az ételt se. :(
2014. máj. 13. 10:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Zuhanyozz le meleg vízzel és egyél valamit. ha nem múlik, akkor menj be a kórházba nézesd meg magad.
2014. máj. 13. 10:42
 2/2 anonim ***** válasza:

Én a múlt héten voltam így vagy 2 napig. Annyira fájt, hogy már a víz folyt rólam és fekve sem volt jobb. Sajna én észrevettem, hogy ez azért volt, mert eléheztem magam és begörcsölt a gyomrom és már akkor hiába ettem. Egyél egy keveset, igyál meg 2dl salvus vizet, feküdj az oldaladra és próbálj meg egy picit aludni, utána jobb lesz. Ha nem múlik, akkor menj orvoshoz.

33+5 hkm

2014. máj. 13. 11:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!