36 hetes vagyok. Hajnali 2 kor elkezdtem görcsölni, és a derekam is nagyon fájt ez tartott 4 óráig. Utánna meg mintha elvágták volna. Többi lennt. Most ez mi lehet?
Szia!
Azonnal szólj az orvosodnak,aki valószínűleg befog hívni a kórházba.Ugyanis ezek a tünetek nagyon vajúdás kezdésére vallanak!Szerintem megindul a szülés!!Sok sikert,kitartást!
Mindenképpen felhívnám az orvosom, vagy bemennék a kórházba.Szülés előtt leszokott ereszkedni a has.
Inkább nézesd meg az a biztos, ha "állriasztás" úgyis visszaküldenek.Nekem a visszatartás a 35. héten volt, nálam is nyílt a méhszáj.Ezután, 2.5 hétig maradt bent a babám.Szorítok Értetek!Írj az eseményekről.Köszi!
Szerintem is hívd az orvost, ezeket mond el neki, biztos be fog hívni. Én fele ennyit sem éreztem, mikor behívott, és pár óra múlva már meg is született a kisfiam.
K.
Azért még lehet vajúdás, mert szünetel a fájás... már rég írtad, hogy nincs fájás, most mi a helyzet? Van valami?
k.
Lehet, hogy 1-2 napon belül megszülsz, de az is lehet, hogy csak hetek múlva. Ezek lehetnek jóslók is, meg lehetnek a valódiak előhírnökei is. Szerintem ha elmúlt, akkor nyugodj meg, és ne menj be, mert megint befektetnek. Ha viszont erősödik, akkor irány a kórház.
(Háromszor szültem már, és mind a három előtt többször hittem azt, hogy ez már a vajúdás, de végül kiderült, csak jóslók voltak. Olyan máhszájjal, mint a tiéd, még hetekig húztam.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!